ARKADAŞLAR TÜM ÜRETİCİLERİNİN DİKKATİNE

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
ARKADAŞLAR  CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ ANTALYALILAR OLARAK 20 KİŞİ MANİSADA YARIŞMADAYDIK ÇOK GÜZEL BİR ORGONİZASYON VARDI  SALON OTEL  ÇOK GÜZELDİ YANLIZ MUHABBET KUŞARI SATIŞTA BİLHAYLİ FAZLA DİYEBİLİRİM  AMA FİYATLAR BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI
YERLİ MUHABBET 10 LİRADAN BAŞLIYO 15 TE BİTİYOR  KIRMA 25 TEN BAŞLIO 30 DA BİTİYOR JUMBO 75 TE BAŞLIO 125 TE BİTİYOR  BEN BİR ÜRETİCİ OLARAK HERŞEYİ TON BAZINDA EN UYGUN ALARAK  1 KUŞU 10 LİRAYA  MAAL EDEMİYORUM SADECE AYLIK DEZENFEKTESİNE 150 LİRA YEM TOPLU 2 LİRA MAMA  TOPLU 5 KİLO 38 LİRA RAFF KİRA YOK HARCADIĞIM VAKİT HARİÇ NEYSE LAFI UZATMAYIM SATICIYA  SORDUM  SEN MAMA NE KULLANIYORSUN YEM NE  ALIYOSUN DEZENFEKTE NE YAPIYOSUN DİYE BANA CEVAP VEREMEDİ SENİN ÜRETİMHANEYE GİDEBİLİRMİYİZ DEDİM YOK GİDEMEYİZ DEDİ BENDE BUKADAR UCUZ PARAYA BU KUŞLARI ALAMAM ÇÜNKÜ BU MALİYETİ DEYİLDEDİM  SEN NASIL SATIYOSUN ŞAŞIRDIM DEDİM ARKADAŞLAR TÜM KANATLI SEVEN ARKADAŞLAR KESİNLİKLE  ÜRETİMHANEYİ GEZMEDEN ORTAMA BAKMADAN KUŞ ALMAYINIZ UCUZA ALIYORUM DİYE EVDEKİ KUŞLARINIZDANDA OLMAYIN LÜTFEN DİKATE ALIN

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
katılıyorum raşit kardeşim bende anlamıyorum 10-12 liradan yerli kuş veriyorlar.ne maması ne de yemi ilacı kurtarır.anladığım kadarıyla mama yerine kuru ekmek veriyorlar,ilaç vitamin yok ancak bu şekilde kurtarır.ya sonrası alan vatandaş petshop diğer kuşların yanına koyduğunda hastalığa direnci olmayan bakımsız hastalık taşıyan kuşlar diğer kuşlara bulaştırıp evdeki bulgurdanda olmak var.ucuz mal alacak kadar kimse zengin değil.10-12 al 10 u ölsün al yine fiyat 18-20 gelir.emeğimize yazık allah herkesin yardımcısı olsun.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BİZ KUŞ ÜRETİCİLERİ BAŞKA BİR MEMLEKETTE OLSAK BİZLERE TEŞVİK VERGİSİZ ÜRETİM DESTEĞİ VERİRLER HANGİ SEKTÖRDE BİZİM GİBİ ÇALIŞMA VAR DOKTORA BİLE GİTTİĞİMİZDE İZİNLİ DİYE GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ ÇOK OLDU VARMI BİZLERDE İZİN EN ÇOK UZAK GİTTİĞİMİZ YER MİNAREYİ KAYBETMEYENE KADAR SLM

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Herkez malını üksek fiyata satma ister 10 12tl anlamam ama arkdaşalr bende üretim yapıyorum her takımım ortalam 6 adet yavru büyütüyor bunlardan 2 yavruyu masrafa saydıgımda geriye 4 yavru kalıyor  herkzi anlarım ama kimse abartmasın çok para kazanıcaz diye azı tatmın etmeyen çogu bulamaz şimdi herkez baan kızacak yüklenemcekama yazın 15 tl topdan fiyatı yerlikuş işin normal kışınsa 20tl normaldir
arkadaşalr takımdan 6 adet yavru alamıyorsanız o zman bu işiyapmayın çunkü takımdan 4 adet ve altı yavru alıp bu işi yapıyorsanız zaten zarardasınız hep karşı tarafa degil birazda kendımıze dokunduralım iğneyı bende her önüme gelene üretim hanemi gezdirmem tanımadıgım adamın ne işi var benim ekmek teknemde sevdigim saygıdım muhabbet ettıtıgim tanıdıklarım harıç her kezi veya gözümün tutmadıgı kimseyı sokmam ekmek tekneme o adam ya italkuş satıyor yada çok fazla kuş üretiyor olmalı 300adete yakın kuşum var ayda 4-5 çüval yem yiyorlar  200tl 2 ayda 400tl ilacı vs1000tl yapar 100*6=600yavru  600*15=9bin1000-1000de ekstıra=7bin-2binde öeln yavru olsun =5bin
5000\2 =2500tl  150 takımdan ayda gelir 15tlden arkadaşlar uçmayalım BU millet 750tlye bir ay çalışıyor fabrıkalarda KİMSE DARILMASIN KIZMAZIN YAZDIKLARIMIN TAMAMI GERÇEK HESAPLAR DOGRUDUR HESAP ORTADA KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN AYDA 2500TL ÇOK BÜYÜK PARA ÜLKEMDE derseniz ben 10 takım 20 takım bakıyorum oda sizin zevkiniz hobiniz olur SAYGILAR (yazım kimseye itafen yazılmadı hedef kişivs yok ortada hesap daha çokpara kazanmak isteyn varsa daha büyük yerler kurar bu işi herkez yan gelir olarak yapıyor sadece bu işten ekmek yiyen varsa onunla daha farklı konuşurum saygılar sevgiler.
oda

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Bu arada bende askeri ücretle çalışıyorum şuanda

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Kemal AKBULUT' Alıntı:
BİZ KUŞ ÜRETİCİLERİ BAŞKA BİR MEMLEKETTE OLSAK BİZLERE TEŞVİK VERGİSİZ ÜRETİM DESTEĞİ VERİRLER HANGİ SEKTÖRDE BİZİM GİBİ ÇALIŞMA VAR DOKTORA BİLE GİTTİĞİMİZDE İZİNLİ DİYE GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ ÇOK OLDU VARMI BİZLERDE İZİN EN ÇOK UZAK GİTTİĞİMİZ YER MİNAREYİ KAYBETMEYENE KADAR SLM
Senin sözlerine sonuna kadar katılıyorum Kemal bey

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
SEN ANLAMAYABİLİRSİN 10 TL DEN BAHSEDİYORUZ MEVSİMDE 22 EKİM HERTAKIMDAN 6 YAVRU ALMAK SİZİN DEDİNİZ GİBİ HESAP YAPMAK GERÇEKTEN BÜYÜK BECERİ SİZE BOL ÜRETİMLER BUGÜN CANLI NE ALIRSAN AL ANNE BABA VE ÜRETİMANEYİ GÖRÜP ALMAK DAMIZLIKÇI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Raşit TOPKARA' Alıntı:
SEN ANLAMAYABİLİRSİN 10 TL DEN BAHSEDİYORUZ MEVSİMDE 22 EKİM HERTAKIMDAN 6 YAVRU ALMAK SİZİN DEDİNİZ GİBİ HESAP YAPMAK GERÇEKTEN BÜYÜK BECERİ SİZE BOL ÜRETİMLER BUGÜN CANLI NE ALIRSAN AL ANNE BABA VE ÜRETİMANEYİ GÖRÜP ALMAK DAMIZLIKÇI İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
Ben anlamam haklısınız  hesaplar ortada bunu yapamayan zaten üreticiyim demesin hobiciyim desin  saygılar.

siz damızlık 10 tl dememişiniz

bu fiyatlarda normal piyasa fiyatı zaten şirirmeye gerek yok

,KIRMA 25 TEN BAŞLIO 30 DA BİTİYOR JUMBO 75 TE BAŞLIO 125 TE BİTİYOR

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
Ayhan ŞEN' Alıntı:
Herkez malını üksek fiyata satma ister 10 12tl anlamam ama arkdaşalr bende üretim yapıyorum her takımım ortalam 6 adet yavru büyütüyor bunlardan 2 yavruyu masrafa saydıgımda geriye 4 yavru kalıyor  herkzi anlarım ama kimse abartmasın çok para kazanıcaz diye azı tatmın etmeyen çogu bulamaz şimdi herkez baan kızacak yüklenemcekama yazın 15 tl topdan fiyatı yerlikuş işin normal kışınsa 20tl normaldir
arkadaşalr takımdan 6 adet yavru alamıyorsanız o zman bu işiyapmayın çunkü takımdan 4 adet ve altı yavru alıp bu işi yapıyorsanız zaten zarardasınız hep karşı tarafa degil birazda kendımıze dokunduralım iğneyı bende her önüme gelene üretim hanemi gezdirmem tanımadıgım adamın ne işi var benim ekmek teknemde sevdigim saygıdım muhabbet ettıtıgim tanıdıklarım harıç her kezi veya gözümün tutmadıgı kimseyı sokmam ekmek tekneme o adam ya italkuş satıyor yada çok fazla kuş üretiyor olmalı 300adete yakın kuşum var ayda 4-5 çüval yem yiyorlar  200tl 2 ayda 400tl ilacı vs1000tl yapar 100*6=600yavru  600*15=9bin1000-1000de ekstıra=7bin-2binde öeln yavru olsun =5bin
5000\2 =2500tl  150 takımdan ayda gelir 15tlden arkadaşlar uçmayalım BU millet 750tlye bir ay çalışıyor fabrıkalarda KİMSE DARILMASIN KIZMAZIN YAZDIKLARIMIN TAMAMI GERÇEK HESAPLAR DOGRUDUR HESAP ORTADA KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN AYDA 2500TL ÇOK BÜYÜK PARA ÜLKEMDE derseniz ben 10 takım 20 takım bakıyorum oda sizin zevkiniz hobiniz olur SAYGILAR (yazım kimseye itafen yazılmadı hedef kişivs yok ortada hesap daha çokpara kazanmak isteyn varsa daha büyük yerler kurar bu işi herkez yan gelir olarak yapıyor sadece bu işten ekmek yiyen varsa onunla daha farklı konuşurum saygılar sevgiler.
oda
  2000 tl lik ölen yavrunuz varsa sizin her çiftiniz 6 yavru büyütmüyor anlamına gelir arkadaşım

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
ölen yavru yok okadar şükür ben en en kötu senaryoyu yazdım :)

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Erhan ÖZGÜR' Alıntı:
kuşlarınıza maşallah arkadaşım 6 yavru ortalama süper evil_idea
teşekürler  kardeşim nasıl bakarsan öyleyavru alırsın şuna dikkat yerli kuş üreticisiyim yerli takımlarda 8  9 yavru büyüten takımlar bolca mevcut  bu konu hakkında düşüncelerimi yazdım katılan olur ama burda yazamıyanda olur katılmayanda olur
Ama şunu kimse unutmasın zararına kimse bişey satmaz satsada devamlı olmaz  saygılar sevgiler herkeze bol üretimler yada hobiler
şikayet edilecegine ne yapılacı konuşulmalı ve mutlaka bu işlerle ugraşıyorsanız derneklerden birine uye olunki boşa kürek çekmiş olmayın arkadaşlar 50tl senede sakıza bile daha fazla para veriliyor kuşdan ekmek yiyorsanız ve hak sahibi olmak istiyorsanız önce kuşara sahip için sonra en son fiyat konusna girin

adam 15 tlye satıyor şikayet ediliyor ama o adam dernekde üye belkide !!!!!!!!!!!!

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Raşit ustaya katılıyorum, 10-12 liraya kuş satılıyorsa bu kuşların mamanın "M"sini bile görmemişlerdir. Raşit usta, o üretimhanelerden bizim Antalyada da var, çok gördüm. Misal Dokumada nerdeyse her sokakta bir üretimhane var, ama git bak mama yerine kafeslerde parça-parça bayat ekmekler var. Yem desen öyle, karışık bol besinli yem yok, piyasada en ucuz yem ne varsa onu veriyorlar.

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
bu forumda 10 tl ye kuş satılır diyipte bu görüşü savunanlar varsa 20 tl ye kuş satan selahattin abiye ve değerli abilerimize saygısızlık yapmış olur.10 tl ye kuş satılacaksa hepimiz bu işi bırakalım!!!

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ayhan ŞEN' Alıntı:
oda

arkadaşım sen her çiftten 6 tane yavru alıyorsan (+ hiçde zaiyat vermiyorsan seni tebrik ediyoruum...) askeri ücretle çalışmayı bırak, başkasınında agız kokusunu çekme , paşalar gibi 200 çift e bak sülaleni geçindirirsin bu işten...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
;D satılır demıyorum adam satar diyorum isteyen istedigi fiyata satar konuyu başka yere çekmeye gerek yok biz ailemizden kime nasıl davranacagımızı büyügümüzü küçügümüzü saygmayı saygıda eksik etmemeyi ve bel altından vurmaya çalışmamayı ögrendik şükür ki hayat bize bu tecrübeleri verdi basit kelimeoyunlarına düşmemyide ögrendik asla şahısa kişiyeyazmıyorum özelliklede size itaf hiç bir lafim yok 10 tlle kuş satıyorlarsa ya kaçak ya çalıntı yada çok büyük üreticidir demek istedigim konuyu saptırmaya gerek yok at gözlügüyle degilde objektif okunursa yazdıkalrım ne demek istedigim anlaşılır şah sen bende satmam 10 tlye ama hangimiz satmamış15tlden topdan kuş var kuş var KONUYUYU alakakız yerlere çekmeye çalışıp tanımadıgunız bir kişiniz Ahlakı degerlerıne yorum yapma hakkıını size kimse veremez gerekn yorumları yaptım daha fazla bu konuda yorum yapmama gerek yok herşeyi anlatmak istediklerimi anlatımm kanımca sevgiler saygılar herkeze

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Yahya SAYIN' Alıntı:
arkadaşım sen her çiftten 6 tane yavru alıyorsan askeri ücretle çalışmayı bırak, başkasınında agız kokusunu çekme , paşalar gibi 200 çift e bak sülaleni geçindirirsin bu işten...
Sayın yahya bey buyrun gelın görün gözünüzle benım sülalemi geçindirmek bana sizin sülalenizi geçindirmek size  saygılar beyefendi

ben zevk için çalışıyorum askeri ücretle ötesi yok  beni tanıyan tanır

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
abiler hepiniz düşüncelerinizde haklısınız ama kendinizi boşuna yoruyonuz millet artık muhabbet kuşuna doymuş öyle bir gün gelcek ki sadece üreticiler arasında aliş veriş dönecek bana göre bu iş bitmiş en kısa yoldan dönen kardadır benim düşüncem bu....bende dün yarışmaya gittim ve 50 adet show kuşu götürdüm ve salondaki en vasıflı kuşlar inanın benimkilerdi ama koca gün bir tane kuş sattım  :'(ONUN İÇİN KENDİMİZİ YORMAYA HİÇ GEREK YOK BU İŞ BİTMİŞŞŞ....

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
KONUYUYU alakakız yerlere çekmeye çalışıp tanımadıgunız bir kişiniz Ahlakı degerlerıne yorum yapma hakkıını size kimse veremez gerekn yorumları yaptım daha fazla bu konuda yorum yapmama gerek yok herşeyi anlatmak istediklerimi anlatımm kanımca sevgiler saygılar herkeze

Burası forum sitesi kimse kimsenin yorumlarını kaldıramayacaksa iki kez düşünüpte yorum yapsın kuru ekmek verip 12-13 tl ye kuş satanlar ,kuşlarına gözü gibi hepsi kendine kalacakmış gibi özenle bakanlara aç gözlü demesin herkes ürettiği değerde konuşsun saygılarımla.