Ayhan ŞEN' Alıntı:Herkez malını üksek fiyata satma ister 10 12tl anlamam ama arkdaşalr bende üretim yapıyorum her takımım ortalam 6 adet yavru büyütüyor bunlardan 2 yavruyu masrafa saydıgımda geriye 4 yavru kalıyor herkzi anlarım ama kimse abartmasın çok para kazanıcaz diye azı tatmın etmeyen çogu bulamaz şimdi herkez baan kızacak yüklenemcekama yazın 15 tl topdan fiyatı yerlikuş işin normal kışınsa 20tl normaldir
arkadaşalr takımdan 6 adet yavru alamıyorsanız o zman bu işiyapmayın çunkü takımdan 4 adet ve altı yavru alıp bu işi yapıyorsanız zaten zarardasınız hep karşı tarafa degil birazda kendımıze dokunduralım iğneyı bende her önüme gelene üretim hanemi gezdirmem tanımadıgım adamın ne işi var benim ekmek teknemde sevdigim saygıdım muhabbet ettıtıgim tanıdıklarım harıç her kezi veya gözümün tutmadıgı kimseyı sokmam ekmek tekneme o adam ya italkuş satıyor yada çok fazla kuş üretiyor olmalı 300adete yakın kuşum var ayda 4-5 çüval yem yiyorlar 200tl 2 ayda 400tl ilacı vs1000tl yapar 100*6=600yavru 600*15=9bin1000-1000de ekstıra=7bin-2binde öeln yavru olsun =5bin
5000\2 =2500tl 150 takımdan ayda gelir 15tlden arkadaşlar uçmayalım BU millet 750tlye bir ay çalışıyor fabrıkalarda KİMSE DARILMASIN KIZMAZIN YAZDIKLARIMIN TAMAMI GERÇEK HESAPLAR DOGRUDUR HESAP ORTADA KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN AYDA 2500TL ÇOK BÜYÜK PARA ÜLKEMDE derseniz ben 10 takım 20 takım bakıyorum oda sizin zevkiniz hobiniz olur SAYGILAR (yazım kimseye itafen yazılmadı hedef kişivs yok ortada hesap daha çokpara kazanmak isteyn varsa daha büyük yerler kurar bu işi herkez yan gelir olarak yapıyor sadece bu işten ekmek yiyen varsa onunla daha farklı konuşurum saygılar sevgiler.
oda
Ayhan ŞEN' Alıntı:;D satılır demıyorum adam satar diyorum isteyen istedigi fiyata satar konuyu başka yere çekmeye gerek yok biz ailemizden kime nasıl davranacagımızı büyügümüzü küçügümüzü saygmayı saygıda eksik etmemeyi ve bel altından vurmaya çalışmamayı ögrendik şükür ki hayat bize bu tecrübeleri verdi basit kelimeoyunlarına düşmemyide ögrendik asla şahısa kişiyeyazmıyorum özelliklede size itaf hiç bir lafim yok 10 tlle kuş satıyorlarsa ya kaçak ya çalıntı yada çok büyük üreticidir demek istedigim konuyu saptırmaya gerek yok at gözlügüyle degilde objektif okunursa yazdıkalrım ne demek istedigim anlaşılır şah sen bende satmam 10 tlye ama hangimiz satmamış15tlden topdan kuş var kuş var KONUYUYU alakakız yerlere çekmeye çalışıp tanımadıgunız bir kişiniz Ahlakı degerlerıne yorum yapma hakkıını size kimse veremez gerekn yorumları yaptım daha fazla bu konuda yorum yapmama gerek yok herşeyi anlatmak istediklerimi anlatımm kanımca sevgiler saygılar herkeze
sonuna kadar katılıyorumAyhan ŞEN' Alıntı:3000tl ayda 1500 tl yapar buda gayet normal bir kar oranı
sizlerdebiliyorsunuz ki 6 yavru olayı normal dersenizki üreticilerin sırlarını vermeyın herkez üretmesin biz zaten üretiyoruz o başka 4 yavru ortalamasının neyını tartışacaksınız 11 yaşındakı çocuklar bile yerli kuşdan evınde 6 7 yavru üretiyor artık siz 4 yavruyu tartışacaksanız size söylucek sözüm yok zaten yalnız konunun YERLİkuş oldugunu üstüne basa basa tekrar ediyorum yoksa ingiliz vs şow kuşlarında zaten imknasız dersenizki halla imkansız imkazsız diye birşey yoktur imkansızı başarmaya çalışın derim bu formda kimseyi tanımam kimseyle guruplaşmam yok bu yazdıklarım için kimse para vermıyor vermicekde e ozaman neden böyle birşeyden bahsediyorum reklamsa reklama ihtiyacım yok yapmadımda bakabilirsiniz foruma girdigimde birkere ilanım var birdahada güncellemedim vermedim de ilan ünlü olmada degil niyetim sonuç sonucu okuyanlara bırakalım sizde 2ayda 4 yavru yu tartışcanıza göre 2 ayda 3 yavru alırsınız Tekrara tekrar söyluyorum kimse üstüne alınmasın şahsa karşı yazım yok asla olamaz biraz daha araştırmacı olun o ital kuşların üretimhanelerine bakın vs netten araştırın ortalama kaç yavru büyütyor kuşlar
Bu işi yapmayı düşünen arkadaşlar kormayın iyi araştırın yeri iyi hazırlayın girin para kazanırsınız hakkını verdıgınız müddetçe
kuşlar 2 aya yakın sürede yavruyu veriyor yani kazandığınız para aylık değil 2 aylıktır aya böldüğünüzdede yarı yarıya düşer
ayrıca dinlendirmeli olarak yerli kuştan 2 aylık sürede ortalama 3 yavru alıyorsanız, üretiminizi tekrar gözden geçirin..