arkadaşlar yardım lütfen...

murat07

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TAN
arkadaşlar bende bir çift muhabbet var... dişi olanın cehresi koyu kahverengi oldu... iyice kızıştı ama eşe gelmiyor... bir arkadaşa sordum kuşunun rengi beyazmı dedi... bende evet dedim... gözü kızılmı dedi... evet dedim... o zaman eşe gelmez... boşuna uğraşma dedi... doğrumu arkadaşlar.. kızıl gözlü süt beyaz kuşlar eşe gelmezmi... yavru vermezmi....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
O arkadaşınızla bir daha kuş hakkında konuşmayın derim. Sonra size kuşa yem verme yemsiz de yaşar gibi önerilerde de bulunabilir. (!)
O dediğiniz kuşlara albino deniyor. Eşe gelmiyorsa; kuşu erkeklerin olduğu bir kafese atın beğendiği, öpüştüğü erkeği ona eş alın. Albinoları lutino yani sarı vücut, kırmızı gözlerle eşe atmayı da deneyebilirsiniz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yani albino dediğimiz kuşlar da çok güzel yavru verirler.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
O arkadaşınızla bir daha kuş hakkında konuşmayın derim. Sonra size kuşa yem verme yemsiz de yaşar gibi önerilerde de bulunabilir. (!)
O dediğiniz kuşlara albino deniyor. Eşe gelmiyorsa; kuşu erkeklerin olduğu bir kafese atın beğendiği, öpüştüğü erkeği ona eş alın. Albinoları lutino yani sarı vücut, kırmızı gözlerle eşe atmayı da deneyebilirsiniz.
++++

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
kırmızı gözlüler eşe daha zor gelir. gözlerinin tam olarak net görmemesinden dolayı hayvan daha ürkek ve agresif olur ama uygun şartlar sağlanır sa neden eşe gelmesin ve yavru yapmasın. sitede birçok örnek var lutino ve albino dişilerle alakalı siz korkmayın zaman verin sadece  8)