Arkadaslar yardimci olabilirmisinz?

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
disi kusum folluktan çıkmışti farkettm bende yuvalgi aldm ama sabah ne göreyim yine ciftlesiyorlar folluk yok suanda ciftlesrken gordum sonucta şimdi yumurtlarsa sizce 2 3 devami gelrmi yumurtanın folluk takmayi dusnmyorm fikrinizi almak istedim ard arda 4 kulucka geçirdi

ufukyılmaz

Takipçi Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yılmaz
Aynı durum bende de vardı erkek dişinin üstünden hiç inmiyordu yavrular atlayınca yuvadan, dişiyi ayırmak zorunda kaldım.Çok yıpranmıştı biraz dinlensin diye. Bence yuvalık olmasa da erkek çiftleşmek isteyecektir dişiyle.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Ufuk YILMAZ' Alıntı:
Aynı durum bende de vardı erkek dişinin üstünden hiç inmiyordu yavrular atlayınca yuvadan, dişiyi ayırmak zorunda kaldım.Çok yıpranmıştı biraz dinlensin diye. Bence yuvalık olmasa da erkek çiftleşmek isteyecektir dişiyle.
Ciftlesiyor zaten anlam veremedim ayirmakta istemyorm isin ilginç tarafı disi taş gibi yipranmislik hic yok

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
üst üste 4 kuluçka kolay değil, bence siz erkek ile dişiyi bi süreliğine ayırın.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Mahsun ECE' Alıntı:
üst üste 4 kuluçka kolay değil, bence siz erkek ile dişiyi bi süreliğine ayırın.
Disi tosun gibi masallah yuvaligi cikardm ciftlesiyor ama yapavak bse yok

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
maşallah diyelim :) madem öyle yuvalığı tekrardan takın kuluçkaya yatsın ama bir daha kine izin vermeyin dinlendirin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Mahsun ECE' Alıntı:
maşallah diyelim :) madem öyle yuvalığı tekrardan takın kuluçkaya yatsın ama bir daha kine izin vermeyin dinlendirin.
aynen erkekği dişiden ayırınız yavruları attıktan sonra

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Valla yuvalgi cikardim ciftlesirse ciftlessin yapacak birsey yok

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
kuşunuz yumurtlamaya hazırlanıyorsa yuvayı takın bence. ki sağlıklarının iyi olduğunu söylemişsiniz bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.