tahir.özsoy
Uzman Üyemiz
Ark. Ben Tahir Hatay/Erzin de yaşıyorum 20 yaşında Üni. Öğrencisiyim... Öğrenci evinde vakit geçirmek bana ark. olsun diye aldığım bir çift kuşla kuşlara olan ılgım arttı muhabbet kuşu benim için vazgeçilmez oldu.
Bu Sitede Takılmaya Başladığım Sürece Öğrenmek İstediğim ve merak ettiğim ne varsa yeni konu açtım sordum ve birçok ark bana yardımcı oldu tşk. ederim herkese...belki bazılarınız çok soru soruyorum diye kızdı belkide sitem etti kim bilir ama benım bazı sorularım olacak gene yardımcı olursanız sevinirim ark.
1) 1 Ay önce aldığım çiftim 1 haftadır çiftleşiyor ama yumurta yok henüz
2) Erkek sürekli ağzını açıp açıp kapatıyor ve yem kusuyor
3) Dişi son zamanlarda çok ürkek oldu ve benim yaklaştığımı görünce hemen yuvaya giriyor ve ben uzaklaşana kadar çıkmıyor
4) Çiftleşme döneminde nelere dikkat etmem gerek yardımcı olursanız sevinirim
Yorumlarınızı bekliyorum..
Bu Sitede Takılmaya Başladığım Sürece Öğrenmek İstediğim ve merak ettiğim ne varsa yeni konu açtım sordum ve birçok ark bana yardımcı oldu tşk. ederim herkese...belki bazılarınız çok soru soruyorum diye kızdı belkide sitem etti kim bilir ama benım bazı sorularım olacak gene yardımcı olursanız sevinirim ark.
1) 1 Ay önce aldığım çiftim 1 haftadır çiftleşiyor ama yumurta yok henüz
2) Erkek sürekli ağzını açıp açıp kapatıyor ve yem kusuyor
3) Dişi son zamanlarda çok ürkek oldu ve benim yaklaştığımı görünce hemen yuvaya giriyor ve ben uzaklaşana kadar çıkmıyor
4) Çiftleşme döneminde nelere dikkat etmem gerek yardımcı olursanız sevinirim
Yorumlarınızı bekliyorum..