G GökhanKURŞUNTAŞ Üyemiz Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 45 Konum İstanbul-Bahçelievler Adı Gökhan Soyadı KURŞUNTAŞ 27 Şub 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar yavrular 1 aylıktır hangisi erkek hangisi dişi ayırt edemiyoruz lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederim 1. kuş 2.kuş 3.kuş 4.kuş Babaları
Merhaba Arkadaşlar yavrular 1 aylıktır hangisi erkek hangisi dişi ayırt edemiyoruz lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyoruz. Şimdiden teşekkür ederim 1. kuş 2.kuş 3.kuş 4.kuş Babaları
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 28 Şub 2015 #2 Birinciyi tam bilemedim ama komple dişi bunlar.. Hayırlı üretimler olsun.
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 28 Şub 2015 #3 Maşallah kızlara ama birinci sarının cere net değil pembelik fazlaysa ve burun deliklerinin çevresindede netse bi oğlan var demektir.
Maşallah kızlara ama birinci sarının cere net değil pembelik fazlaysa ve burun deliklerinin çevresindede netse bi oğlan var demektir.
M muhabbett_ Takipçi Üyemiz Katılım 26 Eyl 2012 Mesajlar 240 Konum konya CİHANBEYLİ Adı ahmet çağlar Soyadı erdal 28 Şub 2015 #4 yüzde yüz emin değilim 1.erkek 2.3. dişi 4.erkek
H Hakan_21 Uzman Üyemiz Katılım 12 Şub 2011 Mesajlar 822 Konum Diyarbakır Adı Hakan Soyadı KAPLAN 28 Şub 2015 #5 Maşallah arkadaşlarında dedigi gibi 1. Dışında hepsi dişi 1. Nin daha net cere fotosunu çekerseniz yardımcı olabiliriz.
Maşallah arkadaşlarında dedigi gibi 1. Dışında hepsi dişi 1. Nin daha net cere fotosunu çekerseniz yardımcı olabiliriz.
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 28 Şub 2015 #6 Yeni nesil çek kuşlarda işaretler yanıltıcı olabiliyor.4.Kuştada bariz morluk var ama burun deliklerinin etrafıda beyaz oda şaibeli.Yerlilerde burun pembeyse eflatunsa erkektir,beyazlı eflatunluysa dişi bu yeniler böyle bi garip.
Yeni nesil çek kuşlarda işaretler yanıltıcı olabiliyor.4.Kuştada bariz morluk var ama burun deliklerinin etrafıda beyaz oda şaibeli.Yerlilerde burun pembeyse eflatunsa erkektir,beyazlı eflatunluysa dişi bu yeniler böyle bi garip.
G GökhanKURŞUNTAŞ Üyemiz Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 45 Konum İstanbul-Bahçelievler Adı Gökhan Soyadı KURŞUNTAŞ 28 Şub 2015 #7 arkadaşlar 2 tane yeni resim daha çektim bu şekilde cinsiyeti belli olur mu acaba bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum
arkadaşlar 2 tane yeni resim daha çektim bu şekilde cinsiyeti belli olur mu acaba bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum
C canso Takipçi Üyemiz Katılım 23 May 2012 Mesajlar 168 Konum ANTALYA Adı Cansay Soyadı AKKAYA 1 Mar 2015 #8 Şu açıdan erkek gibi.Ancak ceresi tam görünecek ve ışığın yansıma ve parlama yapmayacağı bir açıdan çekerseniz daha net bilgi verilebilir.
Şu açıdan erkek gibi.Ancak ceresi tam görünecek ve ışığın yansıma ve parlama yapmayacağı bir açıdan çekerseniz daha net bilgi verilebilir.
O ONUR ÇÖKELEKOĞLU Uzman Üyemiz Katılım 27 Eki 2011 Mesajlar 770 Konum ANKARA Adı ONUR Soyadı ÇÖKELEKOĞLU 1 Mar 2015 #9 Gökhan KURŞUNTAŞ' Alıntı: arkadaşlar 2 tane yeni resim daha çektim bu şekilde cinsiyeti belli olur mu acaba bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Erkek bu ya bariz bi eflatunluk var.
Gökhan KURŞUNTAŞ' Alıntı: arkadaşlar 2 tane yeni resim daha çektim bu şekilde cinsiyeti belli olur mu acaba bilen arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum Genişletmek için tıkla ... Erkek bu ya bariz bi eflatunluk var.