Arkadaşlar yeniyim rica etsem bakar mısnız ?

bizz

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
sağır
erol bey sanırım buna cevap olmadı.bana alışkın kuş dışarı attı yumurtayı.ilginç durum.şuan ben ne yapabilirim .

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Yumurtaların devamını beklemekten başka yapacak birşey yok. Umarım olumlu sonuçlar alırsınız.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Mert AYDIN' Alıntı:
eğer 1 hafta içerisinde birbirleriyle ilgilenmeleri, erkeğin yem yedirmesi varsa bu iyidir
az daha sabredin, çiftleşme gerçekleşir..
+1111

bizz

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
sağır
arkadaşlar kuşum şuanda kuluçkada 4 5 gündür.bu yumurtanın dolu boş oldugunu kaç günden sonra bakmalıyım ? büyük ihtimal boş fakat yinede onaylamak için ne zaman bakayım

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
yumurta döllü dölsüz 6*7 gün sonra ancak anlaşılır.  acele etmeyin zaman gösterir herşeyi

bizz

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
sağır
abilerim yumurtayı kontrol ettikten sonra eğer boşsa alsam altından strese girerler mi ? yuvalıgıda çıkarıcam eğer boşsa biraz dinlendirip takıcam sonra ?

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
arkadaşım kuşları sen rahatsız etme yumurtalar boş ise o zaten yumurtlarını yuvadan kırıp atacaktır.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ayrıca
bu dadikadan sonra kızıştırıcı içerikli yiyecekler verme (havuç, nijer, aşırı vittamin, keçi boynuzu tozu v.s. )

bizz

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
sağır
arkadaşlar 4 yumurtam var 4 üde boş.erkek kuşuö zaten tam olarak çiftleşmemişti.erkek kuşumu değişmekde istemiyorum erkeğin ilk kuluçkası.işi öğrenebilir mi acaba :d

bizz

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
sağır
arkadaşlar yumurtaları almadım boş şuan.2 gün sonra bir üreticiden dolu yumurta alıp altına sürücem.fakat şuan kafeste dişi kuşumun tüylerini topluyorum.yuva içindede var.tüye mi girdi yoksa stresten mi anlayamadm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ya tüye girmiştir yada yumurtaları ısıtmak için karnındaki tüyleri yolmuştur
ikisinden biri yani...