TEŞEKKÜRLER.Habil TANTA' Alıntı:talaş koyman iyidir anne yumurtalarına altına toplamada rahat eder. birde talaş koymaz isen düz zeminde yavruların bacakları ayrıkkalır.
Teşekkürler.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:talaş koymanız yawruların dışkılarının zemine yapışım ayaklarına zarar vermemesi için önemlidir
Alperen YILDIZ' Alıntı:Yumurtalar döllenmiş ise anne de üzerine yatar da yeterli sıcaklığı sağlarsa çıkar. Ama talaş yumurtaların birbirine çarpıp kırılmasını engeller, annenin yumurtayı yerleştirmesini kolaylaştırır, yavrular çıktığında dışkıların yavrulara yapışmasını önler, sıcak tutar bir nevi yalıtım gibi. Bu yüzden talaş konulmalı bence. Talaş derken de böyle marangozdan aldığın sağlıksız büyük tanecikli sert talaşı demiyorum. Kokusuz hamster talaşı en idealdir.
teşekkür ederim hakan bey...Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:Kokusuz hamster talaşı en idealdir. alkisd
Habil TANTA' Alıntı:talaş koyman iyidir anne yumurtalarına altına toplamada rahat eder. birde talaş koymaz isen düz zeminde yavruların bacakları ayrıkkalır.
Alper bey çok güzel aydınlatmış konuyu...Alperen YILDIZ' Alıntı:Yumurtalar döllenmiş ise anne de üzerine yatar da yeterli sıcaklığı sağlarsa çıkar. Ama talaş yumurtaların birbirine çarpıp kırılmasını engeller, annenin yumurtayı yerleştirmesini kolaylaştırır, yavrular çıktığında dışkıların yavrulara yapışmasını önler, sıcak tutar bir nevi yalıtım gibi. Bu yüzden talaş konulmalı bence. Talaş derken de böyle marangozdan aldığın sağlıksız büyük tanecikli sert talaşı demiyorum. Kokusuz hamster talaşı en idealdir.