Utku SAYÜN
Takipçi Üyemiz
Öncelikle S.A ,
Sizlere üretime veya hobiye yeni başlayan arkadaşlarımızın yaptığı hataları söyliyeceğim.Eğer üretim yapmak istiyorsanız bunları değerlendirmelisiniz
.
1-Aldığınız dişi/erkek kuşunuzun yanına eş almak : Bu çoğu kişinin yaptığı bir hatadır , eğer üretim yapmak istiyorsanız eş olarak kuş almak daha mantıklı
olacaktır.İllaki sizin yan yana attığınız kuşlar eş olacak diye bir şart yoktur , aksine kuşunuz daha çok hırpalanabilir,zarar görebilir . Kuşunuz kendi eşini kendi seçmelidir . Ya eş olarak kuş alınmalı yada kuşunuza eş seçtirmelisiniz
2-Yavru kuşlarda üretim : Herkes kuşlarının yavrusu olmasını ister
eğer üretim yapmak istiyorsanız aldığınız kuşlar yetişkin - olgun olmalıdır
2-3 aylık kuşu eşe atıp,yuvalık takarsanız hiç bir sonuç alamazsınız
eğer, eş yavru kuşlar besliyorsanız yuvalık takmaya henüz gerek yoktur . Yavrular yetişkin olduklarında yuvalık takarsanız üretime başlayabilirsiniz demektir
YARDIMIM OLDUYSA NE MUTLU BANA
Sizlere üretime veya hobiye yeni başlayan arkadaşlarımızın yaptığı hataları söyliyeceğim.Eğer üretim yapmak istiyorsanız bunları değerlendirmelisiniz
1-Aldığınız dişi/erkek kuşunuzun yanına eş almak : Bu çoğu kişinin yaptığı bir hatadır , eğer üretim yapmak istiyorsanız eş olarak kuş almak daha mantıklı
olacaktır.İllaki sizin yan yana attığınız kuşlar eş olacak diye bir şart yoktur , aksine kuşunuz daha çok hırpalanabilir,zarar görebilir . Kuşunuz kendi eşini kendi seçmelidir . Ya eş olarak kuş alınmalı yada kuşunuza eş seçtirmelisiniz
2-Yavru kuşlarda üretim : Herkes kuşlarının yavrusu olmasını ister
YARDIMIM OLDUYSA NE MUTLU BANA