Artık istemiyorum ne yapmalıyım?

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Dişi kuşum Kaymak 7 tane boş yumurtladı şimdi 2,kuluçkadan 3 yumurtası var kesin onlarda boş ben çok sıkıldım artık bu durumdan kaymak suzuldu artik bana cevap bile vermiyor (aramizda islikla anlasma yontemi var) Eger bu 3 Yumurta da bos cikarsa Kaymak in karni ne zaman iner yuvaligi ne zaman almam gerekir bundan sonra Fistikla ayri mi kalacak 
Bir yardimci olabilir misiniz..

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
boş olduğundan eminseniz yavrulugu alın.içindeki yumurtaları atacaksınız mecbur.kuşları ayırın ayrı kafeslere koyun biraz dinlensinler.mama ve vitamin olarak takviye yapın.inş eski haline döner kaymak hanım.bu benim fikrim.ustalarda yardımcı olacaklardır tuba hanım.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
boş olduğundan eminseniz yavrulugu alın.içindeki yumurtaları atacaksınız mecbur.kuşları ayırın ayrı kafeslere koyun biraz dinlensinler.mama ve vitamin olarak takviye yapın.inş eski haline döner kaymak hanım.bu benim fikrim.ustalarda yardımcı olacaklardır tuba hanım.
+1

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benimde fıstığım var kaymakta güzel isimmiş :) Bence o üç yumurtayı da bekleyin belki onlar dolu çıkar olmazsa sonra yuvayı çıkartın mama ve vitamin verin toparlanır kuşlarınız.