ARTVİN DEN SATILIK JUMBO ÇİFT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
1 – IRKI : JUMBO
2 – CİNSİYETİ : ÇİFT
3 – SAĞLIK DURUMU : GAYET İYİ
4 – YAŞI : 1,5 – 2
5 – FİYATI : 350 tl
6 – BİLEZİK : 2013 BİLEZİKLİ
7– GEÇERLİLİK TARİHİ : SATILANA KADAR
8 – SAHİPLENİLECEK / ALINACAK ŞEHİR : ARTVİN/ARHAVİ
9 – GÖNDERİLEBİLECEK MESAFE : DOĞUKARADENİZ BÖLGESİ VE ALICI AYARLAMALI HER İL
10 – İRTİBAT : 0 505 895 63 11
11 – AÇIKLAMALAR : KUŞLAR GAYET SAĞLIKLIDIR. YAVRU ALDIĞIM ÇİFTİMDİR. YAVRULAR BABASININ AYNISI OLUR. YAZA TAYİN OLACAĞIMDAN ÜRETİME ARA VERİYORUM. BU SEBEPTEN DOLAYI YAVRUSUNU AYIRDIĞIM ÇİFTLERİ SAHİPLENDİRECEĞİM. GÖNDERİM ARTVİN DEN SAMSUNA KADAR SAHİL KESİMİNE ÜCRETSİZ ŞEKİLDE OLUR. DİĞER İLLER İÇİN ALICININ AYARLAMASI GEREKİYOR. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hayırlı satışlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertkoç

Yeni Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
koç
Kardesim ben kendim konu actim ama fotoğraf atamiyorum ölçüsü büyük diyor. Nasıl düzelir acaba ?

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Mert KOÇ' Alıntı:
Kardesim ben kendim konu actim ama fotoğraf atamiyorum ölçüsü büyük diyor. Nasıl düzelir acaba ?

Usta hızlıresim com a yüklemeden önce resimleri paint programında yeniden boyutlandır.

diğer arkadaşlara da hepinize teşekkürler

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Ersin BEDİR' Alıntı:
Dişi olan Jumbo değil. Aynısı bende vardı.

dişi olan da jumbo dostum. jumbo kırığı diyebilirsin ancak jumbo kırığı çiftimde var ve ikisi arasında fark var yani

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Mehmet AYDIN' Alıntı:
dişi olan da jumbo dostum. jumbo kırığı diyebilirsin ancak jumbo kırığı çiftimde var ve ikisi arasında fark var yani
Bende de Jumbo, show Jumbo ve kırık mevcut. Net bir şekilde söylüyorum ki dişi kırık. Dişinin farklı açılardan resmini eklerseniz daha net anlaşılacaktır.
Mehmet AYDIN' Alıntı:

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Ersin BEDİR' Alıntı:
Bende de Jumbo, show Jumbo ve kırık mevcut. Net bir şekilde söylüyorum ki dişi kırık. Dişinin farklı açılardan resmini eklerseniz daha net anlaşılacaktır.

işte farklı bir açıdan fotoğrafı buna rağmen kırık derseniz artık söyleyecek bir şey yok . Ancak dikkat çekmek isterim show jumbo değil jumbo olarak belirtmiştim.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Mehmet AYDIN' Alıntı:
işte farklı bir açıdan fotoğrafı buna rağmen kırık derseniz artık söyleyecek bir şey yok . Ancak dikkat çekmek isterim show jumbo değil jumbo olarak belirtmiştim.

Dişinin Jumbo olmadığını söyledim zaten. Ki hala Jumbo olmadığını söylüyorum. Aynisinin bende olduğunu da söylüyorum. Bence uzatmaya gerek yok. Her kez bilgi birikimine göre burada paylaşımlar yapıyor. Bende 10 yaşından beri muhabbet kuşlarını bilirim. 5 yildir da show Jumbo üzerine yogunlastim. Dişi kusunuz kırıktır. Herkese hayırlı gunler

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
arayan soran yok ama ben yine de yazayım dedim. satış halen günceldir. Bu arada fiyat pazarlıksız 300 TL olmuştur.

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Bu çiftimi ikinci defa ilana koydum. Her ikisinde de maşallah yazanlar ın yanı sıra illaki bu kuş kırık yada başka bir eleştiri yapanlar oldu. Amenna belki doğrudur. Ancak bu arkadaşlar başka ilanlarda bu kuştan dahada düşük seviyede olupta kırık olduğu apaçık belli olan kuşlara güzel kuş diye yorum yapıyorlar ya ona kızıyorum. Bu çiftin erkeğine bile kırık diyorlar. Adam arayıp fiyat düşürmek için  Yok ben bu işi senelerdir yapıyorum, ben bu işi biliyorum. erkeği de kırık bu çiftin edeceği 150 tl felan. ya arkadaşlar ben bu çifti 450 ye aldım. geçen sene daha önceki ilanlarımda yavrularının ilanlarıda vardı. Ha belki tanınmadığımızdan dolayı güven oluşmuyor kuşlara ama bu kuşları ben üretimhaneden aldım soran olursa net bir şekilde kimden aldığımı söyleyebilirim. benim aldığım adamda senelerdir bu işi yapıyor. Ben yaza tayin olacağımdan dolayı bunları ilana koydum. yoksa satmaya niyetim yoktu. çünkü gittiğim zaman yer sorunun çözene kadar üretime başlamayacağım.
İşin özeti burada yapılan ilanlarda kuşları küçümseyince başkaları da girip o yorumu okuyunca alacağı varsa da almıyor ve bu şekilde ilanı verenin de profili lekeleniyor. tavsiyeleriniz ve maşallahlarınız harici lütfen ilandaki kuşları kötülemeyelim. tavsiyelerinize tabiki açığız ancak bunları da özelden yapmak koşulu ile . lütfen yani biraz saygı

Bu şekilde yazarak bir tartışma başlatmak peşinde de değilim. kimseden cevap ta beklemiyorum. lütfen emeğe saygı

ongbak

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
aydın
Benim ilana koyduğum kuşlardan daha gösterişsiz kuşları Show olarak tanıtıpta benim kuşlara kırık demeleri çok garibime gitti. Bu arkadaşın daha önceki yayınladığı resimlerine baktımda kusura bakmasın benimkiler onların yanında vasıflı duruyor.  bu yüzden  kuşların satışını buradan kaldırıyorum konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...