Aşama kaydettim Gibi

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Kuşlarım Uzun Zamandır bizde ama Dışarı pek çıkartmıyorduk. Bugün çıkartmaya karar verdim. Mavi olan daha erken elimize geçtiği için eve alışkın ama Sarı olan biraz duvarlara çarptı,Vitrin Arkalarına düştü ama ben alışana kadar doğal olduğunu düşünüyorum. Hepsinin ardından korku anları yaşadı ama normal karşılıyorum. İki tane olduğu için evcilleştirmek zor. Mavi olan daha alışkın. Elime birkaç kere çıktı ama tabi uçup gidiyor sonra. Sarı olan daha Siyah göz ve biraz korkak bu yüzden bayağı uğraştırdı. Tünek ile almaya çalıştım ilk başta korkmasın diye ama biraz peşinden koşarken zorlandım. Hayvancağızda biraz yoruldu ve bikaç kere çarpışma geçirdi. Ama evcilleşene kadar ben doğal karşılıyorum. Yoksa benmi yanlış yapıyorum peşinden gidip zorlayarak. İlk sorumu böylelikle sordum. Ama sonra tüneğe çıkarmayı başardım Sarı olanı ve yavaştan sevmeye de başladım. Gagasının çevresini sevdiriyor ama daha henüz bu kadar ilerleme. Bir kere de elime çıkarmayı başardım. Ne diyorsunuz bakalım ilerlemelerime.?

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Duvara çarpması,benden kaçması Gibi olaylar sanırsam Alışana kadar Doğal Şeyler. Ben öyle düşünüyorum ama :D . Bir de İkisi Çift olmuşlar. Acaba ben aralarına girip Kendime alıştırmaya çalışmam onlar için sorun olur mu.?