asıl mesleğimiz nedir ?

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bende dışarıdan hala liseyi vermeye çalışıyorum.
ithal duvar kağıt ustasıyım ve satışını yapıyorum....

mumit

Takipçi Üyemiz
Ben ortaokul 1 de terk 1991 yılından beri muhasebede çalışıyorum. Evli ve 1 çocuğum var. Yaşım 33 :)  Arkadaşlar okulun kıymetini bilin gerçekten......

emre erol

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
EROL
universite öğrencisiyim.. babamla ortak açtığımız bir petshopumuz var ayrıca kanarya üreticisiyim nasipse artık muhabbet ve hint bülbülü üreticiside olcaz :)

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
uluslararası ilişkiler mezunuyum,bir gemi acentesinde müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
özel güvenlik görevlisiydim 1 ay önce şimdi iş değişikliğinden dolayı CCTV operatörüyüm ( gizli kameraların kontrolünü yapıyorum ) ısparta kipa avm de

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bağcılar endüst. meslek lisesi 2003 motor çıkışlı beykent üni. otomotiv ön lisans 2005 mezunuyum son  3 yıldır ULUSOY otobüs grubunda  gece amirliği yapmaktayım askerden geleli 1,5 ay oldu şuanda İstanbul esenler otogarında gece amirliği yapmaktayım işimi eşimi ve kuşlarımı çok seviorum  :) bu arada seyahat etmeden önce bilgi amaçlı  danışırsanız  size  yardımcı olabilirim 

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
FLO Mağazacılık Hiz.Paz ve A.Ş de Mağaza yöneticisiyim .

Nişanlıyım .

Serdarmcr

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Benlioğlu
Catering şirketinde Satınalma Mrd.Yrd.yım.29 yaşında ve nişanlıyım.Kısmetse 05 Haziranda düğünüm var.

E

elaziz2316

Guest
    Bir Mali Müşavirin bilgisayar sistemlerine bakıyorum. Bi arada özel direksiyon hocalığı yapmıştım. Evli ve iki çocuk babasıyım (Allah herkesin evladını bağışlasın).

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
LİSE MEZUNUYUM EVLİ İKİ ÇOCUK BABASIYIM
ANTEP OTOGARINDA BİLET KESİYORUM.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
Muğla Meslek Yüksekokulu Elektrik mezunuyum ama 12 yıldır farklı sektörlerde satış temsilciliği yaptım.Şimdi işsizim  :(  İş arıyorum.  Eğer bulamazsam meslek olarak muhabbet kuşu üretimi yaparak geçimimi sağlamayı düşünüyorum.Eğer üretim için uygun bir yer bulabilirsem Evliyim, 1,5 yaşında bir kızım var.

Son olarak da Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diyorum.

Saygılar...

hasan ergor

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN BASRİ
Soyadı
ERGÖR
TİCARET LİSESİ MEZUNUYUM...  EMEKLİYİM..... ŞİMDİDE DAĞITIM ŞİRKETİNDE LOJİSTİK MÜDÜRLÜĞÜ YAPIYORUM...

Serdarmcr

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Benlioğlu
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Benimde catering şirketim var  29 yaşındayım evliyım daha 12 günlük nazlı bir kızım var :)
Allah analı babalı büyütsün .Ben Aras Cateringteyim sizin şirketin adı ne?