Askerlik Sağlık Durumu ?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Abilerim kardeşlerim bir kaç sorum olacak bilenler varsa beni aydınatırsa bu konuda sevinirim ...

Bildiğiniz gibi 8 eylüde teslim olacam fakat sağ elimde 3 parmağım tam kökten kesildi pamaklar yerinde duruyor ama hareket kısıtlı

Amelyat olduktan sora verien raporda tahta keserken elinin iç tarafı elektirikli tesere le kesilen hastanın avuç içi dört parmağının üst bölümü kesilmiş

GD İYİ ŞUUR AÇIK KOOPERE SAĞ EL D4-D5 MKF SEVİYESİNDE CİLT KESİSİ  D3 FDS+PARSİYEL FDP KESİSİ İZLENDİ ONARILDI

askeri hastahaneden aldığım raorda PLASTİK CERRAHİ AÇISINDAN 25/A/10 ' A UYAR ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR KOMANDO OLAMAZ SAĞ ELDE TRAMVMA SEKELİ ....

sülüste ise SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10  A32F01 yazıyor du

beni bu 25/A/10

SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10  A32F01

yazanlar hakkında bigilendirebilecek olan abim varmı ?

bunlarda resimler göründüğünden daha fazla kapatamıyorum 3 parmağımı (((orta yüzük serçe ))) ve kapatmaya çalışınca titriyor bütün el orta parmağın duruşu sabit ve şiş 2 yıldır böyle  ...

Hepinize şimdiden çok teekkür ederim ...

((( KONUYU AÇMAMDAKİ AMAÇ SADECE NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENMEK )))

tuncay-kara

Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
kara
oncelikle gecmis olsun kardesim vede şimdiden haırlı teskereler ...
koskoca 700  bin kusur kişilik ordu elbette sanada bir bolum olur rahat ol kendini uzme
vede sana tavsiyem orayı işin gibi gör ben buraya calısmaya geldim de ben ole yaptım :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
tuncay-kara' Alıntı:
oncelikle gecmis olsun kardesim vede şimdiden haırlı teskereler ...
koskoca 700  bin kusur kişilik ordu elbette sanada bir bolum olur rahat ol kendini uzme
vede sana tavsiyem orayı işin gibi gör ben buraya calısmaya geldim de ben ole yaptım :)
Elimden istifade etmek değil amacım elim sağlam olsaydıda 2 yıl yapasaydım askerlik elini kullanamamanın ne kadar zor olduğunu  anlamak için yaşamak gerek ben sadece kodların ne anlama geldiğini öğrenmek için konu açtım :)

tuncay-kara

Üyemiz
Adı
tuncay
Soyadı
kara
valla dostum kodları bilemem ama senin gidecegin yere demiş diyecegini buyuk ihtimal agır gorevler vede silah verilmez sana diye dusunuyorum karargah askeri olursun gibime geliyor :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
tuncay-kara' Alıntı:
valla dostum kodları bilemem ama senin gidecegin yere demiş diyecegini buyuk ihtimal agır gorevler vede silah verilmez sana diye dusunuyorum karargah askeri olursun gibime geliyor :)
kodları merak ediyorumm  ;D ilgi ve alakan içinde çok teşekür ederim

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hakan askere gitmeden önce benimde elim kesilmişti. İşaret parmağımı üst eklem yerinden hareket ettiremiyorum. Marangozların kaderinde kesilmek var :) Ama ben dağcı komando olarak yaptım. Askeriye herkese verecek bir görev bulur. Sağlıkla gidip gelmeni dilerim.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Hakan kardeşim çok geçmiş olsun şimdi öğreniyorum üzüldüm gerçekten bu durumuna  askerlikteki elveriş ve durum kodu için inşallah sitemizde açıklama yapacak eski görev veya yeni görevinde olan bu işle alakalı  sağlık ekibinde çalışan arkadaşlarımızda var snaırım inşallah umduğum kişiler cevap verir arkadaşlarımız cevaplar verebilir ...  internetten de bu kodları araştırmayı dene kardeşim mutlaka bir açıklaması vardır 

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
geçmiş olsun elinizdeki rahatsızlığnızdan ötürü tahminim sizi geri hizmete alırlar

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Hakan askere gitmeden önce benimde elim kesilmişti. İşaret parmağımı üst eklem yerinden hareket ettiremiyorum. Marangozların kaderinde kesilmek var :) Ama ben dağcı komando olarak yaptım. Askeriye herkese verecek bir görev bulur. Sağlıkla gidip gelmeni dilerim.
sağol abi teşekkür ederim...  :)

Cihan AYTAN' Alıntı:
Hakan kardeşim çok geçmiş olsun şimdi öğreniyorum üzüldüm gerçekten bu durumuna  askerlikteki elveriş ve durum kodu için inşallah sitemizde açıklama yapacak eski görev veya yeni görevinde olan bu işle alakalı  sağlık ekibinde çalışan arkadaşlarımızda var snaırım inşallah umduğum kişiler cevap verir arkadaşlarımız cevaplar verebilir ...  internetten de bu kodları araştırmayı dene kardeşim mutlaka bir açıklaması vardır 

Çok sağol abi Allah razı olsun araştırdım ben bulamadım ya benim beceriksizliğim yada gerçekten yok

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Öyle görünüyorki bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşımız abimiz yok...