Hakan_21
Uzman Üyemiz
Abilerim kardeşlerim bir kaç sorum olacak bilenler varsa beni aydınatırsa bu konuda sevinirim ...
Bildiğiniz gibi 8 eylüde teslim olacam fakat sağ elimde 3 parmağım tam kökten kesildi pamaklar yerinde duruyor ama hareket kısıtlı
Amelyat olduktan sora verien raporda tahta keserken elinin iç tarafı elektirikli tesere le kesilen hastanın avuç içi dört parmağının üst bölümü kesilmiş
GD İYİ ŞUUR AÇIK KOOPERE SAĞ EL D4-D5 MKF SEVİYESİNDE CİLT KESİSİ D3 FDS+PARSİYEL FDP KESİSİ İZLENDİ ONARILDI
askeri hastahaneden aldığım raorda PLASTİK CERRAHİ AÇISINDAN 25/A/10 ' A UYAR ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR KOMANDO OLAMAZ SAĞ ELDE TRAMVMA SEKELİ ....
sülüste ise SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10 A32F01 yazıyor du
beni bu 25/A/10
SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10 A32F01
yazanlar hakkında bigilendirebilecek olan abim varmı ?
bunlarda resimler göründüğünden daha fazla kapatamıyorum 3 parmağımı (((orta yüzük serçe ))) ve kapatmaya çalışınca titriyor bütün el orta parmağın duruşu sabit ve şiş 2 yıldır böyle ...
Hepinize şimdiden çok teekkür ederim ...
((( KONUYU AÇMAMDAKİ AMAÇ SADECE NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENMEK )))
Bildiğiniz gibi 8 eylüde teslim olacam fakat sağ elimde 3 parmağım tam kökten kesildi pamaklar yerinde duruyor ama hareket kısıtlı
Amelyat olduktan sora verien raporda tahta keserken elinin iç tarafı elektirikli tesere le kesilen hastanın avuç içi dört parmağının üst bölümü kesilmiş
GD İYİ ŞUUR AÇIK KOOPERE SAĞ EL D4-D5 MKF SEVİYESİNDE CİLT KESİSİ D3 FDS+PARSİYEL FDP KESİSİ İZLENDİ ONARILDI
askeri hastahaneden aldığım raorda PLASTİK CERRAHİ AÇISINDAN 25/A/10 ' A UYAR ASKERLİĞE ELVERİŞLİDİR KOMANDO OLAMAZ SAĞ ELDE TRAMVMA SEKELİ ....
sülüste ise SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10 A32F01 yazıyor du
beni bu 25/A/10
SAĞLIK DURUMU = AA-A GRUBU ARIZALI A25F10 A32F01
yazanlar hakkında bigilendirebilecek olan abim varmı ?
bunlarda resimler göründüğünden daha fazla kapatamıyorum 3 parmağımı (((orta yüzük serçe ))) ve kapatmaya çalışınca titriyor bütün el orta parmağın duruşu sabit ve şiş 2 yıldır böyle ...
Hepinize şimdiden çok teekkür ederim ...
((( KONUYU AÇMAMDAKİ AMAÇ SADECE NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENMEK )))