Avi vit nasıl kullanılır

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Arkadaşlar ve abilerim Avi - vit nsl kullanılır 4 adet kus ıcın yardımcı olursanız sevınırım ıyı uretımler hayırlı ramazanlar

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
benim bildigim 1 ölcegi yarım litre suya karısım hazırlanarak kullanılıyor.

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
60-80cc sulağa 1gr ilave edilir içindeki ölçekte 2gr lık ona göre ayarlayabilirsin kutunun üstündede yazıyor nasıl kullanılcağı ordan daha net bilgi edinebilirsin

eskici

Takipçi Üyemiz
sadece bir günmü verilmeli ya da kaç gün devam edilmeli periyodik olarak mı verilmeli daha ayrıntılı anlatılırsa çok mutlu oluruz :)

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Kutusunda orta boy suluk için yarım ölçek kullanın der. Ama forumda bir yerlerde bu şekilde kullanmanın kuşun böbreklerine falan zarar verebileceğini okumuştum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Avi-viti hastalık ya da tüy döküm zamanında duruma göre haftada 1 ya da 2 kez, diğer zamanlarda 2 haftada bir kez vermeniz yeterli.

burak1872

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Akkuş
Forumda 1 litre suya bı tatlı kasıgı avı - vit niye okumustum bu dogrumudur dogruysa kac gunda bıtmesı gerekır ve nerde saklamak lazım

Oğuz Emre ACAR

Üyemiz
Adı
Oğuz Emre
Soyadı
ACAR
Oğuz Emre ACAR' Alıntı:
Kutusunda orta boy suluk için yarım ölçek kullanın der. Ama forumda bir yerlerde bu şekilde kullanmanın kuşun böbreklerine falan zarar verebileceğini okumuştum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Avi-viti hastalık ya da tüy döküm zamanında duruma göre haftada 1 ya da 2 kez, diğer zamanlarda 2 haftada bir kez vermeniz yeterli.
Hangi ölçekle verileceğini yazmayı unutmuşum :D Ben yine orta boy suluk için çay kaşığının 1/4'i kadar atıyorum.