Avisol vitamin

egeden

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
cihangir
benim bildiğimde normal zamanlarda üç damla ile beş damla arası ama hastalık tüy dökümü dönemlerinde onbeşe kadar çıkarabilirsin

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
normal zamanda vitamin ile gelen kapak ölçek vardır onun üzerinde yazan 2.5cc kadar 5 gün arka arkaya kullanılır ondan sonra normal su verilir.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
sonuçta bu bir ilaç değil vitamin takviyesi en iyisini bana sorarsan süpervit-forte dir ama avi-vit de güzel dir kullanabilirsin.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
sonuçta bu bir ilaç değil vitamin takviyesi en iyisini bana sorarsan süpervit-forte dir ama avi-vit de güzel dir kullanabilirsin.
Gökhan bey peki süpervit-forte ne kadar suya ne kadar ölçüde kullanılıyor ? ve nerelerde satılıyor ?

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
bence en güzeli doğal vitamindir vitamin ilçlarınında bence hiç bir faydası yok

ertan kafalı

Üyemiz
Adı
Ertan
Soyadı
KAFALI
ENVER BEY KUŞLARINIZA ÇOK TEMİZ BAKTIĞINIZ TAKDİRDE ÇOK SIK VİTAMİN GEREKMİYECEKTİR.FAKAT İLLAKİ VİTAMİN KULLANICAM DİYORSANIZ AVİ-SOL YERİNE AMİNOSOL KULLANABİLİRİSNİZ.İZMİR KUŞ PAZARI ÖZ VARDARLARDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ YADA VETERİNER HEKİMLERDE VAR.DAHA ETKİLİ VE DAHA EKONOMİKTİR..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Enver ERGİN.' Alıntı:
Gökhan bey peki süpervit-forte ne kadar suya ne kadar ölçüde kullanılıyor ? ve nerelerde satılıyor ?
tarım ilacı satan yerlerden temin edebilirsin suluğuna 2 mercimek tanesi kadar koysan yeter

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
doğal olanlarını  yapın ama  unutmayın doğru kaynak  doğru  takviyelerde  buna tam destek olur.... zira bu insanlar boşuna okumuyorlar  araştırma  deneyler için boşuna zaman harçamıyorlar  ben şayet gayet memnunum bunu bizzat papağanlarımda  uyguladım...

Selim BAŞYİĞİT bilir :D  kardeşimize  verdiğim papağanlardan... açıkcası disiplin yani besin disiplini ve doğru takviyeyle sıkıntınız olmaz..... bunlarıda canım abim YAVUZ abimden öğrenmiş olmam durumu tam desteklemez mi :) iyiki varsın abim  çok sağol sana bu vasıtayla binlerce teşekkürler...  TEMİZLİK  DOĞRU BAKİM  SABIR VE DOĞRU KLAVUZLA BAŞARIYA ULAŞMAMANIZ İMKANSIZ.......

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
normal zamanda vitamin ile gelen kapak ölçek vardır onun üzerinde yazan 2.5cc kadar 5 gün arka arkaya kullanılır ondan sonra normal su verilir.