Avispray kulllanan varmı Bit sorunum var yardım lütfen?

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
2 haftadır bit sorunum var en azından ben bittir diye düşünüyorum... 2 hafta önce kafeste ve yuvada gezen küçük siyah böceklere rastladım,ezince kan çıkıyordu içlerinden... Ben de veterinerden kenetox adlı toz bit ilacı aldım... kuşlara ve kafese uyguladım... Ortadan kayboldular fakat dün yine gördüm kuşlar kaşınıp kaşınıp tüy döküyorlar... Toz kafeste ve yuvada var ama kuşlardaki etkisi geçti,kuşları ele almaya gelmiyor tekrar toz uygulamak istemiyorum.. Forumda gördüğüm ardap spreyle avispray var ardap çok pahalı avispray daha uygun... Kısaca sorum avispray etkilimidir... Avispraymi vilmectinmi kullanayım... ? Zahmetsiz diye avispray alacaktım almadan önce bi soruyum istedim... Lütfen yardım edin  :(

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
aynı sorun bendede tekrar başladı toz ilacı bütün yuvalıklara bolcana uyguladım birde kuşların üstüne CHRYSAMED DERİ SPREYİ VE DÖKME ÇÖZELTİSİ 250 ml bunu kullanıyorum  kanatlarının altına bolca cimidiriyorum...yuvalıklar 3-4 günde bişey kalmadı cok süjkür ama kuşların üzerlerinde tek tük hala var sipreye davam ediyorum..yazın asırı sıcaklarda uygulamıştım işe yaramıştı tavsiye ederim..

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
hocam ben kullandım hatta dışarıda bulduğum bir yaralı güvercindede tüylerinin heryeri ve kafasında az kalsın gözüne girecek kadar bit dolmuştu avispreyi sıktım 10 dkya pitlerin yere döküldüğünü gördüm 2 gün sonra tekrar sıktım ve hiç bişey kalmadı.anlayacağınız biyoteknik ilaçları genelde evde bir veya birkaç evcil hayvan için daha az boyutlarda ürün sunan kaliteli marka her ürününü rahatlıkla kullana bilirsin

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
toz halındekı bıt ılacın ısmı nedır nasıl kullanılır bıde yemlere karıstırılan parazıt  ıcın olanları varmıs normal spreyın adınıda soylersenız kullanıslarını bende kullanayım