avivit ve avidiare

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
küşüm ishal oldu gittim avidiare aldım. 80-100 cc diyor. ben 40 50 cc koysam ilacıda yazana göre yarısını koysam olur mu? ne kadar süre kafeste dursun ilaçlı su? birde yarın vitamine başlıcaktım.. ikisinide aynı suluga ilave etsem herhangi bir sorun olur mu kuşum için?

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  Arkadaşım bahsettiğin ilaçları bende kullandım ama hiç bir faydasını görmedim,ishal ilacı olarak coxidin veya sülfhemzatin kullanırsan tedaviye daha çabuk cevap alırsın ishal ilacını 4 gün veririsin 5.gün vitamine başlarsın 4 günde vitamin verirsin geçmiş olsun.. ayrıca bu ilaçları sade vermen daha etkili olur.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
abi gittim aldım aceleden hiç mi işe yaramıyo ya :S vitaminde mi iyi değil :S boşa gitti o zaman ikiside..:S sade derken vitaminle ikisini bir arada verme mi diyosunuz? şimdi benim kusun ne yaptıgı belli değil bi sıvı işiyo bi katı. bu ilacı suluguna koydum eger ishli geçtiyse ilaçlı sudan içtigi zaman kuş için bir zararı olurmu? bide ne kadar süre dursun? vitaminide 2 haftada 1 versem yeterli midir?

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  Vitamini sağlıklı kuşa 2 haftada bir verebilirsin hatta haftada 1 de versen olur ilaçlarına gelince ben ilaçları kötüleyemem ama bahsettiğim ilaçlar bu konuda en iyi ilaçlar arasında hemde hesaplı.  ilaçların suluklarda en fazla 8 saat kalabilir ilaçlarını karıştırmadan ver yan etki oluşturabilir yada birbirlerinin etkilerini azaltabilir.

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Hastalıklarda ortalama 4-5 gün antibiyotik veririlir ,4-5 günde vitamin takviyesi yapılır.

yusufyalçınkaya

Takipçi Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yalçınkaya
saflık yapmışım.. 5 tl buna verdim öbür ilaç nette 8 9 tl ama aceleden oldu ilacı burda bulmam imkansız 2 güne kadarda kuşun durumu ne olurdu bilinmez..  peki ishali geçtiyse sudan içerse ne olur bir sorun olur mu kuş için?