avivit

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar iyi geceler
avivit kullanan arkadaşlar bu vitaminin ölçüsü üzerinde yazdığı kadar mıdır?
1 suluğa bir ölçek diyor yani bir çay kaşığı kadar? fazla geldi bana ama,sizinde yorumlarınızı almak isterim

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ya damlalıkla 2 damla damlat ya da ölçeğin üstündeki bölümden 25cc den biraz az koy. Haftada 2 gün versen yeterlidir :)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
bendeki toz şeklinde. kutu içinde gelen ölçek var. o daklaşık yara 2 gram diyor. ben de şimdi 3 suluk var. yaklaşık yarım litre suya 3 ölçek olması gerekiyor o zaman.
pek anlamadım açıkçası.

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Yusuf YALÇINKAYA' Alıntı:
üstad mercimek tanesi kadar koy bir suluk için fazla koyma..çok sarı olmasın suyun rengi..
Mercimek tanesi kadar olan vitaformdu :).. Bir normal suluğa 1 ölçekten biraz az koyun... Ve ziyan olmaması için 1 suluktaki tam olan suyu iki ayrı suluğa paylaştırın hayırlısı olsun...

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar şimdi içindeki kullanma kısmında bir ölçek bir suluk diyor. siz de 2 mercimek tanesi diyorsunuz. acep bu üreticilerin bize mi garezi var. az buz fark da yok şimdi mercimekle ölçek arasında.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
siz üretici ne yazıyorsa onu yapın arkadaşlar başka marka vitaminin kullanımını yazmışlar size 2 mercimek tanesi kadar kullanılması kereken vitaminler vitaform ve süpervit tir.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
peki üstündeki oranlar yanlış mı şimdi?
bir ölçeğe 50 mercimek tanesi olur arkadaşlar..
ne olucak peki

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Mercimek tanesi kadar koyduğunuz taktirde suluk sarımsı bir renk alacaktır.(açık sarı)Bu da kafidir.Diğer şekilde ölçekle koyarsanız çok aşırı koymuş olursunuzki kuşlar vitamin yüklemesinden zayii olabilirler...Ve sulukları günlük değiştirmelisiniz...Fazla kaldığı taktirde aşırı ağır bir kokusu olur...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
sürekli kullandığım vitamindir
her suluğa yarım ölçek kullanıyordum.
ve ertesi gün değiştiriyordum..