MERHABA ARKADAŞLAR AVİ VİT ALDIM KULLANMA KILAVUZUNDA 80CC SUYA İÇİNDEKİ KAŞIKLA YARIM KAŞIK KOYUN DİYOR 1 LİTRE SUYA 6 KAŞIK 2 LİTRE SUYA 12 KAŞIĞA TEKABUL EDİYOR ORANLAR DOĞRUMUDUR KULLANAN ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM
Karahan bey,kullanabileceğiniz diğer vitaminler(benim kullandıklarım) Oropharma fertivit quiko multivitamin,quiko forte, aminosol, sprinter, mutastress vs dir.karahanuzun' Alıntı:ACABA BAŞKA FAYDASINI GÖRDÜĞÜNÜZ VİTAMİNLER VARMIDIR YADA AVİ-VİT TEN BAŞKA DAHA VERİMLİ BIR İLAÇ??
kardeş kışın ben vitaminli suyu 2-3 gün bırakıyorum sonrasında 5-6- gün normal su veriyorum yaz aylarında iseDoğukan GÜLFİDAN' Alıntı:ustalara selam bu konuyla ilgili bilgi arıyordum yorum yapanlara teşekkürler,tek sormak istediğim vitamini her su değişiminde vermelimiyiz yoksa arada normal su verip aşırı vitamin yüklemesi yapmamak adına daha doğru olur mu ?şimdiden teşekkür herkese hayırlı üretimler..
RİCA EDERİM.Tuğkan SERT' Alıntı:teşekkürler
aynen ustada katılmamak imkansız herseyin aşırısı bence zararMert AYDIN' Alıntı:kardeş kışın ben vitaminli suyu 2-3 gün bırakıyorum sonrasında 5-6- gün normal su veriyorum yaz aylarında ise
vitaminli suyu sıcaklık durumuna göre 7-8- saat bırakıyorum 4-5- gün normal su veriyorum..
bir suluğa çeyrek kaşık koyuyorum..
+1Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Verilen oranlarda kullanabilirsiniz. Kuşları öncelik olarak en doğal besinlerle beslemeye özen gösterin.