AVRUPA STANDARTLARINDA PROFESYONEL YUVA ve FOLLUK

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
FİYATI: 35 TL (Folluk dahil)
GEÇERLİLİK TARİHİ: Sürekli
GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: Türkiye'nin her yeri
İRTİBAT TELEFONU: 0507 766 92 52
MAİL ADRESİ: ersin_aksar@hotmail.com
TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09:30 - 22:30
AÇIKLAMALAR: birinci resimde açıklama mevcuttur.

Semih KARACA

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
KARACA
Üzerine çok düşünüldüğü ve çalışıldığı belli oluyor. Gayet kullanışlı gözüküyor. Elinize sağlık Ersin Bey.

E

elaziz2316

Guest
AVRUPA STANDARTLARINDA PROFESYONEL YUVA Ölçüleri nedir? Sizin ölçüleriniz nedir acaba? Açıklamalarda göremedim.  Hangi tür muhabbete uygun? Malum Jumbo ile diğer muhabbet kuşları arasında ebat farkı bulunmakta.
Detaylı bilginin faydalı olacağı kanaatindeyim.
Hayırlı satışlar.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
AVRUPA STANDARTLARINDA PROFESYONEL YUVA Ölçüleri nedir? Sizin ölçüleriniz nedir acaba? Açıklamalarda göremedim.  Hangi tür muhabbete uygun? Malum Jumbo ile diğer muhabbet kuşları arasında ebat farkı bulunmakta.
Detaylı bilginin faydalı olacağı kanaatindeyim.
Hayırlı satışlar.
kardeş. biz bunu tasarlarken muhabbet kuşlarının her çeşidi için uygun ölçülerde tasarladık. ne kadar geniş ve ferah yuva o kadar çok ve sağlıklı yavru anlamına geliyor. kuşlarımız yerli de olsa show jumbo da olsa, veyahut çek, hollanda, ingiliz denen kuşlardan da olsa yuvanın ölçülerinin geniş olması gerekiyor. folluğa gelince avrupa standartlarında birinci sınıf plastikten imal edilmiştir ve muhabbet kuşlarının her çeşidi için ideal ölçü ve tasarıma sahiptir.

ölçüleri:

genişlik: 21,1 cm
derinlik 26 cm
yükseklik 24 cm

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Ersin AKSAR' Alıntı:
kardeş. biz bunu tasarlarken muhabbet kuşlarının her çeşidi için uygun ölçülerde tasarladık. ne kadar geniş ve ferah yuva o kadar çok ve sağlıklı yavru anlamına geliyor. kuşlarımız yerli de olsa show jumbo da olsa, veyahut çek, hollanda, ingiliz denen kuşlardan da olsa yuvanın ölçülerinin geniş olması gerekiyor. folluğa gelince avrupa standartlarında birinci sınıf plastikten imal edilmiştir ve muhabbet kuşlarının her çeşidi için ideal ölçü ve tasarıma sahiptir.

ölçüleri:

genişlik: 21,1 cm
derinlik 26 cm
yükseklik 24 cm
Plastik folluklar Cengiz Basut Beyin ürettiği folluklardan mı yoksa siz mi üretiyorsunuz? Sadece plastik folluğun ölçülerini ve fiyatını öğrenebilir miyim?

zemeskis

Takipçi Üyemiz
35 TL pahalı... Hemen hemen aynı ebat ve malzemeden yuva ve birebir aynı folluk dahil 10 TL' ye aldım.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Ersin BEDİR' Alıntı:
35 TL pahalı... Hemen hemen aynı ebat ve malzemeden yuva ve birebir aynı folluk dahil 10 TL' ye aldım.

İYİ HAYIRLI OLSUN KARDEŞ. YUVANIN RESMİNİ DE PAYLAŞ BİR GÖRELİM BAKALIM. OLMAZSA HERKES ORDAN ALSIN. :)

PAHALIDIR VARDIR BİR HİKMETİ, UCUZDUR VARDIR BİR İLLETİ

norli

Üyemiz
Adı
ahmet emre
Soyadı
büyük
aynen ersın arkadasım oyle bısey varsa bana 300 tane flan lazım olucak yakın zamanda...

Bekir BEYRÜBEY

Yeni Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Beyribey
Ersin Bey öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Lakin fiyat biraz yüksek gibi geldi. En azından Şahin Güngör ustamızın yuvalıklarının satış fiyatı olan 25 TL'den satışa koymuş olsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
ERSİN BEDİR KARDEŞİM AMATÖR KULLANICILAR İÇİN SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ YUVA OLABİLİR. AMA BAŞLIKTA DA BELİRTİĞİM ÜZERE PROFESYONEL YUVALIK BENİM PAYLAŞTIĞIM VE PROFESYONEL ÜRETİCİLER İÇİN. ŞUAN BİZİM YUVALARI ALAN VE KULANAN KİŞİLERDEN BAZILARI BAŞTA BEN, İLKER DEMİR, SIDDIK YAMAÇ, ONUR BAŞKAYA, HASAN AKPINAR, SEMİH GÜL VE DAHA BİRÇOK KİŞİNİNDE SİPARİŞLERİNİ ALMIŞ BULUNUYORUZ. PAYLAŞTIĞINIZ YUVALIKLARIN MALZEME OLSUN İŞÇİLİK OLSUN BİZİMKİLERLE HİÇ ALAKASI YOK. BİRİNCİSİ SİZİN YUVANIN MALZEME NORMAL KONTRAPLAK, BİZİMKİ ÇİFT TARAFLI 8 MM MDF. İKİNCİSİ SİZİN YUVA TOZ VE KİR TUTAR BİZİMKİLER ASLA TOZ VE KİR TUTMAZ. ÜÇÜNCÜSÜ ASMA KANCASI, DÖRDÜNCÜSÜ YUVA ARKA KAPAĞI. VB..... 

ŞİMDİ BU YÜZDEN KONULARA YORUM ATARKEN BİRAZ MANTIKLI OLMAK GEREKİYOR. NEREDEYSE AYNI MALZEME AYNI İŞÇİLİK FALAN ALAKASI YOK KARDEŞİM MALESEF.

Ersin BEDİR' Alıntı:

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Bekir BEYRİBEY' Alıntı:
Ersin Bey öncelikle hayırlı satışlar dilerim. Lakin fiyat biraz yüksek gibi geldi. En azından Şahin Güngör ustamızın yuvalıklarının satış fiyatı olan 25 TL'den satışa koymuş olsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

BEKİR KARDEŞ DOĞRUDUR. SİZE PAHALI GELMİŞ OLABİLİR. KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR. KALİTEYE GÖRE DE FİYAT DEĞİŞEBİLİR. KİMİSİ 10 TL'LİK, KİMİSİ 25 TL'LİK, KİMİSİ DE 35 TL'LİK YUVA ALMAK İSTER. BÜTÇEYE GÖRE DEĞİŞİR.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ersin aksar bey hayırlı satışlar dilerim ekmeğiniz yağlı olsun

ersin bedir kardeşim resimlerini yayınladığın yuvalığın her iki yanına havalandırma deliklerini aç on numara olur, bende onlardan kullanıyorum...

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Mert AYDIN' Alıntı:
ersin aksar bey hayırlı satışlar dilerim ekmeğiniz yağlı olsun

ersin bedir kardeşim resimlerini yayınladığın yuvalığın her iki yanına havalandırma deliklerini aç on numara olur, bende onlardan kullanıyorum...

MERT BEYE KATILIYORUM. HAVALANDIRMA ÖNEMLİ YA DEĞİLSE ZAMANLA KANAT KUYRUK PROBLEMİ ÇIKAR YAVRULARDA

zemeskis

Takipçi Üyemiz
Ersin AKSAR' Alıntı:
ERSİN BEDİR KARDEŞİM AMATÖR KULLANICILAR İÇİN SİZİN PAYLAŞTIĞINIZ YUVA OLABİLİR. AMA BAŞLIKTA DA BELİRTİĞİM ÜZERE PROFESYONEL YUVALIK BENİM PAYLAŞTIĞIM VE PROFESYONEL ÜRETİCİLER İÇİN. ŞUAN BİZİM YUVALARI ALAN VE KULANAN KİŞİLERDEN BAZILARI BAŞTA BEN, İLKER DEMİR, SIDDIK YAMAÇ, ONUR BAŞKAYA, HASAN AKPINAR, SEMİH GÜL VE DAHA BİRÇOK KİŞİNİNDE SİPARİŞLERİNİ ALMIŞ BULUNUYORUZ. PAYLAŞTIĞINIZ YUVALIKLARIN MALZEME OLSUN İŞÇİLİK OLSUN BİZİMKİLERLE HİÇ ALAKASI YOK. BİRİNCİSİ SİZİN YUVANIN MALZEME NORMAL KONTRAPLAK, BİZİMKİ ÇİFT TARAFLI 8 MM MDF. İKİNCİSİ SİZİN YUVA TOZ VE KİR TUTAR BİZİMKİLER ASLA TOZ VE KİR TUTMAZ. ÜÇÜNCÜSÜ ASMA KANCASI, DÖRDÜNCÜSÜ YUVA ARKA KAPAĞI. VB..... 

ŞİMDİ BU YÜZDEN KONULARA YORUM ATARKEN BİRAZ MANTIKLI OLMAK GEREKİYOR. NEREDEYSE AYNI MALZEME AYNI İŞÇİLİK FALAN ALAKASI YOK KARDEŞİM MALESEF.

Bakın ben yuvalık malzemesi olarak hemen hemen aynı dedim. Plastik folluk birebir aynı dedim. benim yuvalığın işçiliği de basit değil. Ben daha önce de söyledim. Pahalı olması kendi fikrim. Bahsettiğiniz özellikleri biraraya getirsem de sizin yuvalığın 35 TL edeceğini düşünmüyorum. Kafes fiyatına geliyor çünkü. Son olarak şunu söyleyeyim. Ben bu işin pazarlamasını yapmıyorum. 35 TL den kim alıyorsa alsın beni ilgilendirmez. Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bu sitede kendi fikrimizi özgürce söyleyemeyeceksek foruma takılmanın anlamı yok. Kusura bakmayın. İyi günler.