avrupaca tanımıgımız ureticimiz BrunoÄŒebulj ziyaret

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
slovenyalı olan  BrunoČebulj uretici arkadasımız bizi evinde cok iyi sekilde karsıladı dısarıda kar soguk olmasına ramen evinde cok sıcak bir muhabbetimiz oldu

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
paylaşım için teşekkurler bilgi alışverişi olmuştur muhakkak bilgileri ve gözlemleri paylaşırsanız seviniriz

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Güzel paylaşım.Bu arada  her kafese temas eden siyah hortumların mantığını ve sebebini ögrenebilirmiyiz biliyorsanız tşk.

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
Güzel paylaşım.Bu arada  her kafese temas eden siyah hortumların mantığını ve sebebini ögrenebilirmiyiz biliyorsanız tşk.
Sulukları göremedim bende.Sanırım kuşlar hortumdan cektikçe su geliyor. icon_think C:)

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
MaşAllah. Allah muhabbetinizi artırsın.

Gürhun AYAZ' Alıntı:
Resimde folluktaki yavruların yan kısımlarındakiler ölü yavrularmı :S Ölüyse niye almamışki.
resimde göründüğü üzere 4 yum ve 2 yavru görünüyor sanırım o yavrulardan bahsediyorsunuz o yavrular ölü deiller :) saygılarla...

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
o temas eden siyah kaplı teller  ama ne icindir bende bilmiyorum sanırım guvenlikle alakalı bişi onlar benim de dikkatimi cekti ama kusları gorunce onları sormak hiç aklıma gelmedi  o folluktaki yan kısımdaki seyler olu yavru falan deil elma kabugu buyuk ihtimal otur bişi  cok duzenli ve disiplinli olarak kuslarına bakıyor cok iyi birisi her konuda yardımcı oldu sagolsun