ayağındaki mantarmı

layemut8

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
karadağ
sevgili arkadaşlar erkek olan kuşum sanki ayağında bişe varmışta onu sürekli düşürmeye çalışıyomuş gibi sürekli ayağını aşağı yukarı sallıyo bende ayağında ne var diye baktım hayvanın ayağını beyaz nokta nokta değilde böyle daha büyük beyaz bişeler sarmıi ayağının altında ve dirseğinde aslında iki ayağında da var mantar mı vazelin sürmelimiyim dişiyi ayırayımmı bulaşıcımıdır forumda aradım konuyla ilgili tam aradığımı bulamadım resim koyamıyorum çok kötü ısırıyo ele alınca uzaktanda telefonum dandik çekemiyorum çok bulanık

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hasan KARADAĞ' Alıntı:
15 kişi içinden fikri olan yokmuydu
Bu yaklaşıma gerçekten sinir oluyorum. Siz fotoğraf yüklememişsiniz, anlatmak fotoğrafın yerini tutmaz. İnsanlar bilmiyorsa ne yapsın bilmediği bir şey hakkında  bir şey söylemek istemezler. Ancak fotoğraf çekme imkanınız yokmuş. Ben anlattığınıza göre yorum yapayım. Büyük ihtimal mantar var kuşta. O beyazlık gördüğünüz yerlere 1 hafta boyunca her gün 1 kere vazelin sürün. Elinizi ısırmasına göz yummanız gerekir. Bu arada mantar bulaşıcıdır. Tünekleri ve kafesi güzelce yıkayın. Şimdilik kuşları da birbirinden ayırın.

layemut8

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
karadağ
bu fırça atarmışçesına yaptığın yardım için ben yinede teşşekür ediyorum

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
hasan kardeşim anlattıgın mantar hastalıgı gibi görünüyor ama arkadaşın sitemide haksız degil.çözünürlügü düşükte olsa bir resim yükleyebilirsen sana bu şekilde daha saglıklı bilgi verilebilir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hasan KARADAĞ' Alıntı:
bu fırça atarmışçesına yaptığın yardım için ben yinede teşşekür ediyorum
Ben fırça atmadım sadece böyle yorumları çok görmekten iyice sinir olmaya başladım ''O kadar üyeden bir kişi bilmiyor mu?'' '' Bilmem kaç kişi konuya bakmış birisi cevap yazamadı mı?'' ya  adamlar ne yapsın bilmediği şeyi kafasında yaratsın da öyle mi cevap versin. Bilmediği şey hakkında kimse yorum yapmak ister mi? Bu sitemim sadece size değil. Sadece size denk geldi.

EEmraHH

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
AKTAN
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
hasan kardeşim anlattıgın mantar hastalıgı gibi görünüyor ama arkadaşın sitemide haksız degil.çözünürlügü düşükte olsa bir resim yükleyebilirsen sana bu şekilde daha saglıklı bilgi verilebilir
+++

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Ben fırça atmadım sadece böyle yorumları çok görmekten iyice sinir olmaya başladım ''O kadar üyeden bir kişi bilmiyor mu?'' '' Bilmem kaç kişi konuya bakmış birisi cevap yazamadı mı?'' ya  adamlar ne yapsın bilmediği şeyi kafasında yaratsın da öyle mi cevap versin. Bilmediği şey hakkında kimse yorum yapmak ister mi? Bu sitemim sadece size değil. Sadece size denk geldi.
+111
daha niceleri var bu şekil:)