Ayağını bağlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
      15 kişi yazarak 1........3dk. zamanını ayırmış.. Yeterki Mubiş zarar görmesin  :(  :(
tabiki mubişi kurtaralım ama insanlar cevap yazıyor adamın verdiği cevaba bak abi ne desek boş inşallah başına bişey gelmez

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
doğru söyleyin bu gibi şipariş adamları özelmi seçiyorsunuz.yoksa gününüz eğlenceli geçsin diyemi yapıyorsunuz.ilkokul seviyesinde bir kişilik.siz kuş beslemeyin çünki kuşlar sizin yanınızda hayvanlıktan çıkıyor.acaba benmi hayvanım ,yoksa sahibimmi diye.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kardeşim çok saçma ve gereksiz bir soru oldu ya ben köpeklerin bile bağlanmasına anlam veremiyor üzülüyorken senin sorduğun soruyla insanlıktan utandım yazıktır günahtır

o canlıyı yaradan RABBİM sana en güzel cevabı verecektir sen rahat ol...

tövbe estağfurullah .....

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
olur bence ip kalın olsun kopmasın  ben genelde zincir bağlarım ipi zorlarsa zincir takın

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
arkadaşım sen gel bizim oraya da sana bir tane atmaca verelim onu kolunda gezdir sakın ama ip falan bağlama ısırır minik atmaca :) :) :) :) :) :)
Allah akıl dağıtırken sen nerdeydin ?????????

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Saygıdeğer abi ve kardeşlerim konu çok anlamsız ve gereksiz olduğundan, konuyu açan üyemizin soruyu sorup bir tartışma ortamı yaratmasına sebebiyet verdiğinden dolayı ayrıca saçma bir soru sormuş olmasına rağmen gerekli her türlü cevabın verilmesinden dolayı bu konunun gündemde kalıp bu işe evinde tek bir kuşla başlayacak olan kardeşlerimize yanlış  örnek olmaması için kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...