ayak parmağı iltihabı

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
S.a arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bi tırnağı olamayan jumbo almıştım 2 gündür kuş kendini salmış hasta gibi kursağıda boş fazla yem yemiyor galiba tırnağı olmayan parmağına baktım kenarında şişlik meydana gelmiş beyazımsı irin gibi iğneylevdeldim orayı biraz sıktık kan falan akıttım kolonyayla sildim acaba zararı olurmu bu yaptığımın kuşun halsizliği acaba parmağındaki iltihaptan dolayımı vazelin sürcektim evde bulamadım bende doktorun verdiği iltihap kremi vardı yüzde irin toplamıştı onu ayağına sizce yararı olmuşmudur bu yaptıklarımın başka nasıl bir müdahelede bulunabilirim kuşun iycr kötüleşip ölmesinden korkuyorum resim koyamadım telden yazdığım için lütfen yardımlarınızı esirgemeyin herkeze sağlıklıklı hobiler iyi akşamlar

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Üstadların ve bu sorunun daha önce başına gelmiş yardımlarını bekliyorum

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Daha önce kimsenin başından böyle birşey geçmedimi yardımcı olabilicek biri yokmu???

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Behzat bey malesef resim video yok telden yazınca koyamadım tırnağının olmadığı yerde çıkmış beyazımsı yoktu aldığımda baktım  kuş durgun parmağını kontrol edince gördüm irin gibi iğne batırdım oraya sıktım biraz inş yanlış bişey yapmamışımdır

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehmet Ali EREN' Alıntı:
Behzat bey malesef resim video yok telden yazınca koyamadım tırnağının olmadığı yerde çıkmış beyazımsı yoktu aldığımda baktım  kuş durgun parmağını kontrol edince gördüm irin gibi iğne batırdım oraya sıktım biraz inş yanlış bişey yapmamışımdır
iltihabı cıkarmanız iyi olmus.. kusa acı verir cunku kalırsa yarayi her gun tentirdiyotla temizleyin.. hatta eger icinde iltihap kalma riskine karsın.. bir parca lokumu veya hamuru yaranın üzerine baglayın.. lokum da ve hamurunda iltihabı cekme özelligi vardı.. ampilisin etken maddeli antibiyotik te iltihabın kurumasına yardımcı olacaktir.. yakın bir veterinerden ampisilin etken maddeli bir ilac edinebilirsiniz gecmis olsun..

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Çok tşk ederim behzat bey hızır gibisiniz herkezin yardımına koşuyorsunuz allah sizden razı olsun dediklerinizi harfiyen uyguluycam tekrar çok tşk ederim