AYAKLAR ?

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
BU KUSU PARKTA BULDUĞUMU SÖYLEMİŞTİM. AYAKLARINI BÖYLE YAPIYORDU Bİ' ANLAM VEREMEDİM. GAGASINDA MANTAR VAR, GALİBA AYAKLARINDA DA O YÜZDEN Mİ ACABA? YOKSA DIŞARDA MI BİR ŞEY OLDU ÇÖZEMEDİM YALNIZ BEN SABAH 6 DA EVE GETİRMİŞTİM, BU HAREKETİ İKİNDİYE DOĞRU YAPMAYA BASLADI ACABA AYAĞINDA MI RAHATSIZLIK VAR ? YAPMAZ DEDİM BİRAZ DISARI CIKARDIM SEVDİM KOYDUM BİRAZ DAHA YAPTI SİMDİ YAPMADI, SORUN NEDİR ACABA BİR BİLGİNİZ VAR MI ?

IMG 0751

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
kardeş mantar büyük ihtimal.krem varmı.ayaklarına yedirerek masaj yaparak sürebilirsin.bu benim düşüncem.ustalar daha iyisini bilirler.kolay gelsin.inşallah iyileşir.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
diğer konuda terramicyn iayaklarına da sür diye bunun için demiştim o haldeki mantarlı gaganın ayaklarda da olabileceğini ve bununda kuşa acı vereceğini tahmin etmiştim videoda beni haklı çıkarttı :( tedaviyi ayaklara da uygulayın.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sayra SENSES' Alıntı:
diğer konuda terramicyn iayaklarına da sür diye bunun için demiştim o haldeki mantarlı gaganın ayaklarda da olabileceğini ve bununda kuşa acı vereceğini tahmin etmiştim videoda beni haklı çıkarttı :( tedaviyi ayaklara da uygulayın.
:( Ben evet getirdiğim sabah da sürmüştüm terramycin, akşam da sürdüm, bugün de sürdüm bakalım devam edeceğiz sonuc ne olacak :( Yalnız gaga kenarlarına hiç sürdürtmüyor neredeyse kremin yarısını yiyor .. :( Neyse bakalım tedavi ne sonuc verecek :l

Ercan İDE' Alıntı:
kardeş mantar büyük ihtimal.krem varmı.ayaklarına yedirerek masaj yaparak sürebilirsin.bu benim düşüncem.ustalar daha iyisini bilirler.kolay gelsin.inşallah iyileşir.
Krem var. Yapacağım inşAllah hepinizden Allah razı olsun :(

Ögür GÖRPÜZ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
GÖRPÜZ
mantar...
iyi ki senin gibi birine dek gelmiş kuş başka biri olsaydı oyun yapıyor derdiler hoşlarına bile giderdi...

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Usta ben Terramycin kullanıyorum 2 gün oldu. Gözdeki mantar yumusadı daha iyi görünüyor. Gaga yanlarındaki mantar da geniş idi şimdi biraz daha daraldı. Vicks daha mı iyidir ne yapayım sizce?
vicks le terramycin aynı görevi görür ben yıllardır vicks kullanrım allaha çok şükür bir sorunla karşılaşmadım