AYDIN-ADNAN MENDERES ÜNİ. UYGULAMA ÇİFTLİĞİ İÇİN DAMIZLIK

tolga1292

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
bingöl
Merhabalar;
Adnan Menderes Üniv. Zootekni bölümü 4. sınıf öğrencisiyim kanatlı yetiştiriciliği bölümü profesör hocamız okulumuzun uygulama çiftliğine 25-30 çift muhabbet kuşu almak istiyor.Fakat bunların bir kaç çiftini değişik genotipli (rainbow,tepeli,jumbo vb.) cinslerden almak istiyor.İstanbul yada İzmir den bu konu hakkında bana yardım edebilecek üstadlar varmıdır? Bu yapılırsa üniversitelerde bir ilk olacak bildiğim kadarıyla.Akademik olarak muhabbet kuşu hakkında inceleme gibi şeylerde yapılacak üniversitede.Yardımlarınızı beklemekteyim :) :)

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
sivastan uyarsa degısık mutasyon ve kandakı kuslarımız ıcın gorusebılırız

asporcem

Yeni Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
YORULMAZ
mrblar kardesım bende ızmırde üreticiyım ıstedın takımları sanırım sana cıkartabılırım ırtıbata gecersen bı goruselım 05364915978 mehmet yorulmaz izmir torbalı efem kuşçuluk üretim  iyi günler

kano35

Takipçi Üyemiz
Adı
KAZIM KENAN
Soyadı
ŞENCİ
TAKIMLAR +KAFES + YUVALIK + YAVRU YADA YUMURTA + SULUK YEMLIK TUNEK FULL SET. HALIYLE ACIL SATILIKTIR.
8 TAKIM KUS + 6 URETIM KAFESI + 3 KATLI SALMA + 10 KG BRAVO KARIŞIK YEM + YEDEK KAFES ICI MALZEMELER + SAGLIK VE VITAMIN URUNLERI + ZAMAN AYARLI IŞIK TESISATI + YEM TÜY ICIN ELEKTRİK SÜPÜRGESİ. 0555 468 1213