Aydın - MERKEZ 10 çift muhabbet kuşu ( Mustafa ELARSLAN )

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Aydın Merkez de yeni tamamlamış olduğum üretimhaneme temiz bakıcı kana sahip yerli-kırma iri ve jumbo show jumbo farketmez yerinde görülerek satın alabileceğim üretici arkadaşlar ya da üretimi bırakacak arkadaşlar varsa bu ilandan ya da özel mesaj ile tarafıma ulaşırlarsa sevinirim yakın olmak kaydıyla çevre illerden de satın alma yapabilirim.

Alınacak çift sayısı max 10 çift  (farklı renklerde ve temiz bakılmış sağlıklı çiftler öncelikle)  şimdilik ilgilenen herkese teşekkür ederim.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
aydın da adam akıllı kuş bulamıcaz anlaşılan ya da sitemizde aydınlı üye sayısı çok az napalım  :-\

euphrates

Uzman Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Akad
Hayırlı olsun şimdiden inş. istenilen vasıflarda kuşlarla bol üretimler yaparsınız.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Mustafa bey iyi akşamlar Nazilli de pırlanta gibi bir abim var kendisinde her renk ve cinsten kuşları bulmanız mümkün isterseniz size numarasını verebilirim bende bundan 6 ay önce Nazilli de çalışıyordum kendisini ordan tanıyorum
Siteyi yakından takip ettiğim için sizdeki heyecanın farkındayım üretimhanenizin ilk kuşlarını belki benim aracılığımla sahip olursanız heyecanınızı paylaşmış olurum iyi akşamlar

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Şu an da boş olmasada 3 çiftim var ama az kafeslerim boş yani :) 24 çift kapasiteli bir oda burası. Çok iyi olur bir şekilde kontak kurabilirsek sevinirim...

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
mustafa kardeş eskişehirde ibrahim ipar ismli bir arkadaş 10 çift kadar kuşunu satıp üretimi bırakacak kuşları kaliteli lutino ve albino çoğunluk.sebep olup ikinizinde işi görülürse mutlu olurum.kuşlar değer bilen birine nasip olsun istiyorum.tel nosu 0554 378 60 06 inşallah hayırlısı olur slmlr

kyler

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hobihanem.com
Adı
M. Yalçın
Soyadı
Yılmaz
Mustafa bey, gerçekten çok güzel olmuş yeriniz hayırlı uğurlu olsun Allah bol yavrular versin inşallah. Size nacizhane fikrim madem güzel bir yer yapmışsınız o zaman güzel kuşlar beslemeniz yani kaliteli olsun demek daha doğru olur. Jumbo, ingiliz tepeli vb. tarzı kuşlar ilk etapda belki az olur ama en azından öz olur. Yavrularını bulup birazda sabrederseniz daha güzel olur düşüncesindeyim. Tabi bunların yanında bir kaç çift yerli bakıcı kuş her daim lazım olucaktır, bunuda göz ardı etmemek gerek. Benimde şimdilik ufak bir yerim var düşüncem 10 - 15 çift arası olması. Her ne kadar size söylediğimi yapamasamda şimdiden yavru bakmaya başladım. Jumbo ve tepeli olarak yavaş yavaş alıp nasip olursa yaz bitimi damızlık yapmayı düşünüyorum. Yazdıklarımı yanlış anlamanızı istemem, nacizhane fikrimi söyledim az ve öz olması açısından Bol sağlıklı güzel yavrular almanız dileklerimle. Saygılar.