aydın/söke,den merhabalar

ahmetkazıcı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kazıcı
selamun aleykum arkadaşlar.
bugün yeni kayıt oldum,şöyle site içi bir göz gezdirdim hertürlü farklı konulardaki msj ve yanıtları okudum çok şaşırdım.
örnek: bizim burada üreticiler elindeki yavruları 13 tl,den verdimi takla atıyor şuan 11 tl alımyapıyorlar buradaki fiyatları görünce hakikatten biz alıcı aracıları zengin ediyoruz diye
içimden geçirdim.valla yazık bizim emeklerimize.
neyse bunlarıı boş verdim hepinize saygı ve selamlarımı yolluyorum SÖKE,den. aranızda olmaktanda çok memnun oldum.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Hoş geldiniz... Sizin oralarda da durum karışık o zaman.Bu iş zorlaşıyor git gide bakalım sonunda kimler ayakta kalacak.Hayırlısı...

sadettin

Üyemiz
Adı
SADETTİN
Soyadı
SERBES
merhaba kardeşim sökelileri burada görmek güzel aramıza hoş geldin  hemşerim tanışmak dileği ile üretimin bol olsun

rammsteın

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
yazbahar
Ben hakan .aramıza hoşgeldin.Aydın merkezdeyim.Tanışalım kardeş Aydına gelirseniz Tel 05327654043 hakan yazbahar
devlet demiryollarında geçit görevlisiyim.

wertyu

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
helvacı
Hoşgeldiniz aramıza bende eski bir sökeliyim şu an milas da hem çalışmakta hem de hobi olarak muhabbet kuşu üretmekteyim evet söke de biraz piyasa düşük ama üretici sayısı oldukça fazla piyasayı bu etkiliyor neyse size de saygı ve sevgiler hayırlı üretimler

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
ahmetkazıcı' Alıntı:
selamun aleykum arkadaşlar.
bugün yeni kayıt oldum,şöyle site içi bir göz gezdirdim hertürlü farklı konulardaki msj ve yanıtları okudum çok şaşırdım.
örnek: bizim burada üreticiler elindeki yavruları 13 tl,den verdimi takla atıyor şuan 11 tl alımyapıyorlar buradaki fiyatları görünce hakikatten biz alıcı aracıları zengin ediyoruz diye
içimden geçirdim.valla yazık bizim emeklerimize.
neyse bunlarıı boş verdim hepinize saygı ve selamlarımı yolluyorum SÖKE,den. aranızda olmaktanda çok memnun oldum.
Ahmet bey aramıza hoşgeldiniz...