Ayirma Yöntemi Bakarmisınız

Beykoz

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Sarıoğlu
Merhaba ayirma yontemi yapmak istedim dışı kuş erkege kur yapıyor yem.kusuyorlar birbirine birbirlerini kasıyorlar erkek üstüne çıkmaya çalıştığında dışı gaga atiyor . Bu şekilde birbirlerini gormicek şekilde yaptım ama nekdar doğru ? . Birbirlerini gormelilermi dışıyi başka kafesemi alıyım . Ne kadar süre sonra erkeğin yanına atıyım disiyi bilgi verirseniz sevinirim .

Murdock34

Yeni Üyemiz
Adı
Müjdat
Soyadı
Murdock
Bu forumda pek yanıt alamıyoruz ne yazıkki ben yapayim aynı durumu merak eden biri olarak aynı kafes tipini kullanıyorum. Sonuçları banada paylaştırırsan çok sevinirim. Benimkisi hiç çiftleşmedi öpüşüyo gibi bir şey yapıyor yem kustuğundan emin değilim. Kaşıma falan yapıyolar ama 1 yıldır çiftleşme yok.

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Forumda daha önce anlatılmamış bir şey ise cevap alırsınız neden alamayasınız ki. Ayırma yönteminde 10-15 günlük bir süre normaldir birbirlerini görebilecekleri veya göremeyecekleri şekilde yapılabilir. Fakat birbirlerini duyabilmeleri gerekmektedir. Fotoğraflarda görüldüğü şekilde yuvalığın erkeğin tarafında olması doğru. Ancak bu kuşlar eş tutmamışsa ayırma yöntemiyle eş tutturamazsınız. Eş tutmuş kuşları birbirlerini özletmek amacıyla ayırma işlemi yapılır. (Bazı istisnalar hariç) Üstte ki arama butonunu kullanarak bu konularla ilgili daha önce yazılmış konuları da okuyabilirsiniz. Genelde sorulmuş sorular daha önce tekrar tekrar sorulmuş olduğundan dolayı kullanıcılara aynı cevapları tekrar tekrar yazmak yerine forumu araştırmalarını beklemek daha doğru oluyor.

Asredes

Yeni Üyemiz
Adı
Fırat
Soyadı
Şahin
Merhaba
Resimlere baktığımda dişi kuş yumurta hazırlığında gibi duruyor. Hiç yuvaya girdiğini gördünüz mü.