ayna asla !!!!

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Ayna ve plastik kuş gibi aksesuarlar özellikle tek bakılan muhabbet kuşlarının psikolojisini olumsuz etkiler, kuşlar aynadaki suretini eşi sanıp aynaya kusmaya çalışabilir, ayna önünde geçirdiği süre zamanla artar ve muhabbet kuşu zamanla gerçek bir arkadaşı da kabul edemez hale gelir.

Uzun süre tek bakılan ve kafesinde ayna olan muhabbet kuşları diğer muhabbet kuşlarına ilgi göstermez veya onlardan rahatsız olurlar.

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
ekisk kalmis, ayna tek mubislerde tümöre neden oldugu icin, isvicrede yasak! zaten tek muhabbet kusu bakilmasi canilik, dogada sürüyle yasayan kuslarin evde zaten hapis hayatinda tek bakilmasi kabul edilmez bisey... ben kendim karsiyim en azindan.. benim gibi dusunen cok insan vardir umarim!

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Her ikinize de Teşekkürler..

10u-R' Alıntı:
ekisk kalmis, ayna tek mubislerde tümöre neden oldugu icin, isvicrede yasak! zaten tek muhabbet kusu bakilmasi canilik, dogada sürüyle yasayan kuslarin evde zaten hapis hayatinda tek bakilmasi kabul edilmez bisey... ben kendim karsiyim en azindan.. benim gibi dusunen cok insan vardir umarim!
  Onur Bey; Bende aynen siz gibi düşünüyorum.
  MuhabbetKuşlarını yalnız beslemek, ecilleştirmek (İnsanlaştırmak) biraz biraz öldürmektir.

senol61

Yeni Üyemiz
Adı
şenol
Soyadı
Gürek
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:

MuhabbetKuşlarını yalnız beslemek, ecilleştirmek (İnsanlaştırmak) biraz biraz öldürmektir.
evet sonuna kadar katılıyorum

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Yılmaz KURŞUN' Alıntı: