Aynı anda 2 yavru alsam?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tuğçe KANCALI' Alıntı:
Teşekkür ederim. Zaten tahta tünek alacağım. O sırada o ölçülerde alırsam dikey de takabilirim :)
evet abla güzel olur çünkü kuşlar tünekten tüneğe zıplamayı çok severler

scorpio9

Yeni Üyemiz
Adı
Tuğçe
Soyadı
Kancalı
Arkadaşlar kafesin yüksekliğiyle ilgili bir soru aklıma takıldı. Bir köşede sehpalardan birinin üzerinde duruyor. Kafesi illa ki boyumuzdan biraz yukarı mı asmamız gerekir?

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
Tuğçe KANCALI' Alıntı:
Arkadaşlar kafesin yüksekliğiyle ilgili bir soru aklıma takıldı. Bir köşede sehpalardan birinin üzerinde duruyor. Kafesi illa ki boyumuzdan biraz yukarı mı asmamız gerekir?
çok fazla sıkıntı olmaz ama daha yüksekte olursa kuşlar için daha iyi olur.

scorpio9

Yeni Üyemiz
Adı
Tuğçe
Soyadı
Kancalı
Arkadaşlar bu akşam gidip 2. yavruyu alıyorum kısmetse. Mavi bir dişi almayı planlıyorum.
Bu arada Limon 1-2 kere kafesin içinde elimize geldi, yavaş yavaş alışıyor. (Alalı 7 gün oluyor)
Şimdi diğer yavruyu getirdiğimde onun stresi ve korkusu ona da geçer mi acaba? Ne dersiniz?

scorpio9

Yeni Üyemiz
Adı
Tuğçe
Soyadı
Kancalı
Tekrar merhaba. Dediğim gibi gidip kuşu aldık. Çok şirin beyaz mavi bir kız. Limonla arasında 3-4 gün varmış, kızımız daha büyük. Adını da Pamuk koyduk.
Kafese ilk bıraktığımız an ikisi de bir uçtu falan önce, sonra Limon Pamuk'un yanına gitti kanadına falan dokundu. Bir kaç dakika hareket etmeden durdular. Sonra alıştılar birbirlerine, dip dibe duruyorlar sürekli. Mütemadiyen birbirlerini temizliyorlar. :) Birbirlerini sevmeleri beni çok mutlu etti. Umarım güzel yavrular verirler...
Not: Bu arada ikisini de aynı yerden aldığımız için aslında biz onları alana kadar aynı kafeste idiler. Sadece 7 gün arayla aldığımız için geçmişten tanışıklıkları var :)