AYRIK BACAK

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
Ortalama 22-24 günlük olan yavrularımdan biri ayrık bacaklı. hiç ayakları üstüne basmıyor.diğer kardeşleri gezinirken bu karnının üstünde yatıyor. sağlığı ,yi ama tedavisi varmı. çözüm önerirmisiniz. avucuma alıp bacaklarını düz bir şekle getirip bekletiyorum ama bu çözüm olurmu. yardımınızı bekliyorum. selametle

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Kardsm ayakları birbirine bantlaya biillrsn veya sünger yöntemini kullanablrsn ama anne beslemeyeblr sünger yöntemini kullanırsan ... Fromu biraz arastır hem aradağın cevabı bulursn hmde formda gezinirken farklı konularda bilgi sahibi olursun

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
resimlerini
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
aradıgın bu lnkte var ama 22 gnlük yavru için biraz geç değilmi mert abi geç kalınmış ama düzel inş..
resimlerini paylaşsaydı iyi olurdu ama zaten bu yöntemden başka yapacak bir şey yok
bir an önce tedaviyi yapmalı..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Mert AYDIN' Alıntı:
resimlerini
resimlerini paylaşsaydı iyi olurdu ama zaten bu yöntemden başka yapacak bir şey yok
bir an önce tedaviyi yapmalı..
Aynen umarım düzelir  bu gibi durumların yaşanmaması içinde biraz yuvalığa talaş koymak gerk ..

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
abi teşekkür ederim bilgilendirmeler için. 6-7 günlükken fark ettiğimde talaş koydum ama olmayınca çareyi burda bulmaya çelıştım. dediğiniz gibi yaptım ve birazda formdan bilgi aldım... kalın bir bez parçasına 2 delik açtım ve kuşun bacaklarını soktum deliklere. kan dolaşımı için akşamları 5-6 dk açıyorum bacaklarını ama sanki dediğiniz gibi biraz geç kalmışım. kuşun bacağı ters tarafa doğru, bağlayıncada yan yatıyor. inşallah düzelir. fotğraflarıda inşallah atmaya çalışacağım becerebilirsem. yapabileceğim başka şeyler varsa vereceğiniz bilgiler doğrultusunda yapmaya çalışırım. tekrar teşekkürler

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
halim kardeş kuşun bacaklarını bağladıktan sonra niye açıyorsun??? kuş tabiki yan yatacak
öyle bir bilgi paylaşılmadı hiç, yanlış yapıyorsun.....

ilbeyli

Üyemiz
Adı
halim
Soyadı
arslan
sağolun abi bilgilendirmeler için. bacak şuan ters bir şekilde yani ayrık değil gibi ama parmak uçları arkaya bakıyor, inşallah oda düzelir. selametle hepinize teşekkür ederim

wizardry

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Temel
Ustam ayni durumda benimde bi yavrum vardı yavru yuruyemiyor devamlı karnının üstünde cirpinarak surunuyordu bende annesinden ayirmadim ara sıra besler diye ama bi gün kafesi kontrol ettiğimde annesi yavruyu öldürmüş yem kurmaya başlarsa ayır yavruyu sen i hataya düşme