Ayrık Bacaklı Yavru Tedavisi

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Ayrık bacaklı yavrunun bacaklarını kalçadan çıkış noktasına uygun şekilde bağlamıştım. Bu sabah baktığımda kafes tabanındaydı yuvalığa koydum fakat daha sonra tekrar aşağıdaydı. Bende kafesin tabanına yem, mama ve alçak kısma suluk koydum.

Kafesin tabanı telli teli çıkarayım mı yoksa dursun mu ?
Şuan ayakları bağlı ve yalpalayarakta olsa yürüyebiliyor ipi çözdüğümde bacakları eskisi kadar olmasada açılıyor bacaklarını daha yakından mı bağlamalıyım ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Biraz daha yakın bağlayın ve ızgarayı çıkarın. Ama temiz olsun çıkardığınızda taban.

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Dediklerinizi uygulayacağım bunlar haricinde önereceğiniz başka birşey var mı ?

Birde ipi çözünce fark ettim yavrunun sol bacağı iyileşmiş gibi sağlam basıyor fakat sağ bacağı ters kalmış gibi bu durumda ne yapmalıyım ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Emre KAYACIK' Alıntı:
Dediklerinizi uygulayacağım bunlar haricinde önereceğiniz başka birşey var mı ?

Birde ipi çözünce fark ettim yavrunun sol bacağı iyileşmiş gibi sağlam basıyor fakat sağ bacağı ters kalmış gibi bu durumda ne yapmalıyım ?
Tedaviye devam ve mamasına toz haline getirilmiş kalamar kemiği ve yumurta kabuğu katabilirsiniz kalsiyum açısından gelişsin diye

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
İpe bağlarken sağ bacağını düz tutup bağlayabiliyorum fakat sol bacağını çeviremiyorum sanki öyle ters kalmış gibi döndüremiyorum. Gece resmini ekleyeceğim lütfen bakınız.

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
NORMALDE TEDAVİDE ÇOK GEÇ KALMIŞSINIZ ÇOK UFAK İKEN BAĞLANSAYDI ŞİMDİYE KADAR İYİ OLMA İHTİMALİ NEDİRYUVADAN ATLADIĞINA GÖRE BAYAĞI BÜYÜMÜŞ KERATA...