T Toprak Arı Yeni Üyemiz Katılım 27 Eyl 2015 Mesajlar 8 Konum İzmir Adı Toprak Soyadı Arı 28 Eyl 2015 #1 Ben dişi kuş aldım 5 yıllık erkek kuşum için ama olay bu ki 1 yaşındaki dişi kuş bana alışmadı onunla ilgilenirsem erkek kızar.Ne yapmam gerek?
Ben dişi kuş aldım 5 yıllık erkek kuşum için ama olay bu ki 1 yaşındaki dişi kuş bana alışmadı onunla ilgilenirsem erkek kızar.Ne yapmam gerek?
L Levent ACAR Uzman Üyemiz Katılım 9 Şub 2014 Mesajlar 725 Konum İstanbul - Maltepe Adı Levent Soyadı ACAR 28 Eyl 2015 #2 1 yaşındaki kuş ev ortamından gelmiyorsa sana alışması çok kolay olmayabilir. En doğrusu alışkın olan erkek kuşun ile birlikte salman. Erkek kuşunun hoşlandığı şeyleri yaparsan dişi de onla beraber gelecektir.
1 yaşındaki kuş ev ortamından gelmiyorsa sana alışması çok kolay olmayabilir. En doğrusu alışkın olan erkek kuşun ile birlikte salman. Erkek kuşunun hoşlandığı şeyleri yaparsan dişi de onla beraber gelecektir.
M murat11 Takipçi Üyemiz Katılım 3 Ara 2013 Mesajlar 162 Konum İSTANBUL Adı MURAT Soyadı DEMİR 29 Eyl 2015 #3 1 yaşındakı dişinin alişmaması cok normal
T Toprak Arı Yeni Üyemiz Katılım 27 Eyl 2015 Mesajlar 8 Konum İzmir Adı Toprak Soyadı Arı 29 Eyl 2015 #4 Erkeğe yem veriyorum izliyor yemi asarken dişi kaçıyor erkek korkuyor oda uçmaya başlıyor.