Az Önce Sinir Krizi Geçiriyordum

Onur ATAR

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Atar
Arkadaşlar 1 aydan fazla zamandır 3 aylık bir dişiyle uğraşıyorum elime gelmeye elden yem yemeye öptürmeye alıştı omuzda da duruyor ancak bir türlü bana konmuyor denemediğim yok kalmadı elden yem mi yedirmedim onunla ilgilenmedim mi dersiniz a dan z ye her şeyi deniyorum ama olmuyor çıldırıcam artık ben ona gözüm gibi bakıyorum gidiyor halâ avizelere konuyor artık çıldırıcam ciddi anlamda duvarları yumrukladım sinirden  crazy  neeee

Onur ATAR

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Atar
evet 4 aylık yoktur tam 1 aydır benimle yavru olduğuna eminim parmağıma alıştırdım dışarı salıyorum her gün elimde yem yediriyorum omzuma konuyor parmağımdan atlayıp ama uçarken ben hariç her yere konuyor buna sinir oluyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
dal darı gibi bişey verirseniz onu ödül olarak görüp mesela size geldiginde dal darından yemesıne izin verin size güveni artsın zamanla olacak şeyler onlar sızın egitmenize bağlı

Onur ATAR

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Atar
benimki elmadan salatalıktan yem dışındaki her şeyden korkuyor, dal darıdan yer mi

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Sakin ol şampiyon :) Kuş uçmaya çok alıştıysa zaten ele ayağa gelmez. Sabılı olacaksın veya yuvadan yeni atlamış bir kuş almalısın.

Onur ATAR

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Atar
ya yeğenlerim de dişi kuş bakıyor üstelik onlarınki 4-5 aylıken geldi ve 5 aydır da onlarda ama kuşu kovuyorsun tekrar geri geliyor sana konuyor yani alıp fırlatsan  bile gelecek kerata o da uçmaya çok alışkın uçuyor uçuyor ama en son gelip sahibine konuyor ilk başlarda o da hep klimaya konuyordu belki de zaman çok önemli bilmiyorum

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Onur ATAR' Alıntı:
ya yeğenlerim de dişi kuş bakıyor üstelik onlarınki 4-5 aylıken geldi ve 5 aydır da onlarda ama kuşu kovuyorsun tekrar geri geliyor sana konuyor yani alıp fırlatsan  bile gelecek kerata o da uçmaya çok alışkın uçuyor uçuyor ama en son gelip sahibine konuyor ilk başlarda o da hep klimaya konuyordu belki de zaman çok önemli bilmiyorum

bende dişi vardı dişiyi kafesten salarlardı ben parmagımı şıklattıgım an ucar parmagıma konardı evde herkes cagırdı kimseye gitmezdi bu iş egitim meselesi birde kuşa bağlı

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Arkadaşım her kuşunda insan gibi karakteri vardır. Başkasının kuşu hemen alışmış olabilir, sizdeki de hemen alışacak veya elinize gelecek diye şart yok.

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Dişi den ziyade yavru bi erkek alırsanız    ama  yeni yuvadan atlayan bi yavru  daha çabuk  istedğiniz sonucu alırsınız. Arkadaşlarıma eğitmek için yavru veriyorum  alıyolar  1 ay  gibi kısa bi srde  konuşan kuşları biliyorum.