Azdan Kızışıyormu Acaba ???

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
çok bariz olmasa da evet kızışmaya başlıyor :) ama daha zamanı var tüylerini daha tamamlamamış

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Evet ben de bunu farkettim. Kuşlar tam kızışmadan önce bir tüy dönemine giriyor. Benimki de öyle oldu ve  şu an tüyden çıkmaya başladı cere bayağı kahverengileşti.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Tüyden ne zaman çıkar vitamin veriyorum sularına bide Yumurta alması daha kolaylaşıyo degilmi?
ne kadar sürede iyi bir şekilde kızışır yuvaya giriyo çıkıyo içinde çırpınıyo erkek yem kusuyo Vb.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
Tüyden ne zaman çıkar vitamin veriyorum sularına bide Yumurta alması daha kolaylaşıyo degilmi?
ne kadar sürede iyi bir şekilde kızışır yuvaya giriyo çıkıyo içinde çırpınıyo erkek yem kusuyo Vb.
15-20 günden fazla sürer kızışması

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
ceresi koyu kahve olup yumurtlamayan kuşlarda mevcut onun için sabredip göreceksiniz bende sizinle aynı durumdayım bekliyorum hala :)

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Kuşlarım iyi anlaşıyolar yani görücem  ne olucak bakalım çok istiyom yumurta almak . kuştan para kazanmak peşinde degilim ben hobi amaçlı yapıyorum yani ..

hilmi2323

Takipçi Üyemiz
Adı
hilmi
Soyadı
kuru
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
Bide Arkadaşlar Evde Tek çift besliyorum sıkıntı olmaz degilmi ? ?
Tek ciftle zor oluyor diyorlar bende de tek cift var 1 aya kadar izleyip gorucez insallay yavrularini almak nasip olur..

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
isallah yavru alirizda fakat tanidigim bi cok kisi tek besliyodu evde yavru aliyodu  :)