b kompleksi

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
Arkadaşlar yavru kuşumda kanat ve kuyruk tüy dökülmeleri var ben ona dodex ampul + b kompleksi vericem fakat b kopmleksini avisol b olarak bulamıyorum yaşadığım yerde bunun yerne b vitaminlerini içeren ilaç önerir misiniz insanlarda kullanılsada olur temin ederim

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
cihan abi benim bunu bulmam mümkün olmayabilir eczanede bulabileceğim bi şeyler yok mu

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
abi anlatamadım derdimi küçük yerde yaşıyorum adama b kompleksi diyorum o ne diyo mesela dodex gibi insanlarda kullanılan b kompleksleri yok mu onu anlatmak istedim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
anladım kardeşim ama sanırım sen normal eczanelerden bahsediyorsun insanlar ,ç,n kullanılan vitamin veya ilaç hiçbirini ben kendi açımdan kuşlar da kullanılmasını uygun görmediğimden bilemiyorum alışveriş için interneti kullanabilirsin olmazmı sipariş versen getiriler

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
anladım abi teşekkür ederim diğer üstatların da fikirlerini bekliyorum

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
ayrı bir fikre gerek yok, zaten kendi fikrin gayet uygun, tek sıkıntın ufak yerde yaşıyor olman...benim için de ayni sıkıntı söz konusu o yüzden ünternetten alışveriş yapıyorum ve kargo ile göndertiyorum, başka çare yok.

Tek başına dodex verme derim, dodex B12 vitaminidir, anca Avisol B gibi, B kompleksi vitaminin B12 vitamin oranını yükseltmek için kullanıyorum.