B302 Bravo muhabbet kuş yemi

mbbuyruk

Yeni Üyemiz
Adı
MUHAMMED BAĞIR
Soyadı
BUYRUK
ARKADAŞLAR YENİ BRAVO 302 STOKLARIMIZA GİRMİŞTİR.. YENİ ZAM GELMESİNE RAĞMEN ESKİ FİYAT DEVAM EDİYOR.. BUYRUKLAR YEM.. 0 212 476 89 19 KARGO İLE HERYERE YOLLUYORUZ

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
evil_idea evil_idea
M.Bağır BUYRUK' Alıntı:
ARKADAŞLAR YENİ BRAVO 302 STOKLARIMIZA GİRMİŞTİR.. YENİ ZAM GELMESİNE RAĞMEN ESKİ FİYAT DEVAM EDİYOR.. BUYRUKLAR YEM.. 0 212 476 89 19 KARGO İLE HERYERE YOLLUYORUZ

cengiz

Üyemiz
Adı
cengiz
Soyadı
yiyit
ben de bu yemi yeni kullanmaya başladım.kuşlarıma daha önceleri akdarı ve aspur karıştırıp veriyordum ama artık bu yemi kullanmaya devam edeceğim.kullanmayan arkadaşlara da tavsiye ederim.kalitesi bana göre çok iyi hem fiyatı da uygun 25 kg lık yemi 60 tl ye aldım.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ben 3 hafta önce bravo 302yi 55 ten aldım ama kuşlarım aspur ve akdarı karışımına alıştığı için yemedi hemde karıştırarak verdim ama olmadı bende yeni çıkan yavrulara veriyorum yem kaliteli ve güzell  birde ben vivid kullanıyorum bence oda çok iyi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
deneyin görürsünüz yemi  karışımlarla daha zengin hale getirebilirsiniz. kullananlarında görüşü  ortada sonuc olarak  selametle

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
fiatlar böyle düşük giderse süper bir yem 15 gün oldu başlayalı içine var ama biraz haspur nijer kenevir ilave ediyorum kuşların daha çok yediğini fark ettim yemdeki taneler diğer yenlerden daha iyi ve parlak