Baba Hakkı İş Başında :)

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Muhabbet kuşu hakkındaki tüm bilimsel gerçekleri duman etti, kesinlikle dişi ayırmaz :) Jumbo dişiye bile kaş göz yapacak kadar kazanova bir arkadaştır, bizim için şahin k neyse kuşlar için Hakkıda odur :)
Not: Satılık değildir :)

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Ali Osman AKTAŞ' Alıntı:
Muhabbet kuşu hakkındaki tüm bilimsel gerçekleri duman etti, kesinlikle dişi ayırmaz :) Jumbo dişiye bile kaş göz yapacak kadar kazanova bir arkadaştır, bizim için şahin k neyse kuşlar için Hakkıda odur :)
Not: Satılık değildir :)
Bu kuşun aynısı bende de var, aynı özellik, acaba kardeşler mi, hangi dişiye atsam üstesinden geliyor maşallah, bu kuşun erkek yavrularından edinmek isterdim...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
bizim burda bi ustada da var salamda 1 tane çift  faktör beyaz hangi dişiyi yakalarsa  çiftleşiyor bi yuvası yok 1 saat içinde 2-3 yuvada gördüm kendisini :D

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Acemiliğime geldi dört erkek yavrusunu sattım ama şimdi büyüyenleri kesinlikle satmayacağım :)

Mustafa Türker

Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Türker
aynı anda iki dişyle eş durmda mı nasıl yapıyorsunuz kafeslere değişim mi yapıyorsunuz belirli aralıklarla

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Yok o dişinin kafesinden alıp diğer dişinin kafesine atıyorum, normalde sarı dişinin eşi başka ama o eşi ile çiftleşmesine rağmen yumurta alamayınca mecburen bu yolu izliyorum. Bir nevi suni dölleme gibi yani...

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Buna boynuzlama demeyelimde tüp bebek veya profesyonel yardım diyebiliriz ama :)