baba kuş?

esoesli

Üyemiz
Adı
can
Soyadı
ak
Herkese iyi aksamlar..daha önceki konularımda benim ilk defa ciftlesmis ve yumurtları olan bir ciftimin oldugunu ve bunların 5 yumurta yaptıklarını yazmıstım.simdi bunlar sag salim 5 yumurtanın hepsini cıkardılar en büyügü ayın dördünde dogdu geriside 1 gün arayla.allaha sükür bir sıkıntı yok kursakları dolu anne ve babada cok düşkünler yavrulara.hergün mama koyuyorum ve yem yetistiremiyorum.yarım saatte bir yemlikleri dolduruyorum diyecektimkiii:)malesef bizim baba kuş yemlikteki bütün yemleri agzıyla kafesin dibine sacıyormuş acaba neden böyle bir sey yapiyorki daha önce hic yapmıyordu?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yavrular büyüdükçe yem ihtiyacı artar haliyle erkek en klay kırılan yemleri seçerek yer.Size önerim kanarya yeminin oranını artırın.Slm

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
kardeş yavrular büyüdüyse yavruluktan çıkmak üzereyse yere dökerki yemleri yavrular yerde yem yemeyi ögrensinlerdiye çok normal bi durum anlıyacağın

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Yavrular büyüdükçe yem ihtiyacı artar haliyle erkek en klay kırılan yemleri seçerek yer.Size önerim kanarya yeminin oranını artırın.Slm

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Strese giren kuşların yemleri dağıttına çok şahit oldum ama arkadaşların dedikleri de oldukça mantıklı geldi bana :)

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Erkeğin tekrar çiftleşme isteği ağır basmış olabilir mi?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
Erkeğin tekrar çiftleşme isteği ağır basmış olabilir mi?
çiftleşmeye  yönelik bir  kızgınlık belirtiside  olma ihtimalide  var  yalnız şuanda  denildiği gibi kolay para  yani  kolay  yem peşinde.. sorun yok  ve  arasıra  yavruların kursaklarını  ve  durumlarına  bakin atlayacak yavrular  kimileri  atlamaz  ve  anaç kuş yeni kuluçka  dönemine gireceğinden aşırı asabi olur  ve  atlamayan yavruları  öldürür  yani dikkat olunuz...

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
kardeş yavrular büyüdüyse yavruluktan çıkmak üzereyse yere dökerki yemleri yavrular yerde yem yemeyi ögrensinlerdiye çok normal bi durum anlıyacağın
Sıddık YAMAÇ' Alıntı: