!!! Baba tacizi !!!

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Umarım düşündüğüm gibi değildir.Çok aktif bir erkekğim var 2-3 ay dişiye ayak ata ata en sonunda 8 yavruları oldu. Yavrulardan ilki yuvadan atladı bu sabah.Az önce gördüğüm manzarayı daha önce çiftlerimde yaşamadım.Atlayan yavru yanılmıyorsam dişi. Babayı üstünde gördüm kenara sıkıştırmış üstüne çıkmıştı.Yem kırmaya başlamadı daha.Baba çok güzel bakıcıydı aslında.Babayı bir süre ayırmalımıyım sizce

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Baba'ya dikkat!!!!İlerleyen zamanlar da çok da hoş olmayan manzaralar ile karşılaşma imkanınız yüksek.İnşallah olmaz fakat siz bir an önce önleminizi alın yoksa anneyi de yavru üzerinden kaldıracak tarz da bir erkeğiniz var......

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek bu derece kızdığına göre yakında dişide ister istemez çiftleşme evresine girecektir ve yavrulara saldırmaya başlayacaktır. En iyi yöntem erkeği ayırmanız olacaktır ama 8 yavrudan bahsediyorsunuz. Dişinin kendi başına bakımlarını üstlenmesi zor görünüyor

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
bu ara çok kuvvetli bakmayın anne babaya
baba baya kızmış anlattığınıza göre babayı biraz ayırın isterseniz

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Erkek bu derece kızdığına göre yakında dişide ister istemez çiftleşme evresine girecektir ve yavrulara saldırmaya başlayacaktır. En iyi yöntem erkeği ayırmanız olacaktır ama 8 yavrudan bahsediyorsunuz. Dişinin kendi başına bakımlarını üstlenmesi zor görünüyor
evil_idea

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Aynen katılıyorum