Baba Yeşil & Anne Mavi :) Yavrular Ne RENK olur ?

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
''  Baba Yeşil & Anne Mavi  :)  Yavrular Ne RENK olur  ?  ''
Gibi sorulara itafen !

Muhabbet Kuşları üretiminde yumurtadan çıkacak yavru kuşların anne ve babanın renkleri göz önüne alınarak çıkacak yavrunun renk tahminine oranla nasıl süprizlerle dolu olduğuna örnek bir video. :)

Crias de periquitos dia a dia

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
cidden hayret :) 2 tane albino çıkmış şaşırdım

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Tanıdığım birisinde klasik yerli yeşil bir çift var. Ama çıkan yavrular lutano, albino, mavi, klasik yeşil :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bu oolay tamamen anne babanın genleri ile ilgili anne babanın genlerinde eger bir albino lutino parcalı veya diğer türlerden var ise o zamn bu genler yavrulara aktarılıyor.... Biraz da şans faktörü...

;D 8) alkisd smileki rotfl

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
icon_pray allah bana ve yavru bekleyenlere bu duyguyu yaşatsın da renk önemli değil maşallah çok güzeller

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Bu oolay tamamen anne babanın genleri ile ilgili anne babanın genlerinde eger bir albino lutino parcalı veya diğer türlerden var ise o zamn bu genler yavrulara aktarılıyor.... Biraz da şans faktörü...

aynen ben de böyle düşünüyorum

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
ANKEBÛT 19. Ayet

Hiç görmediler mi, Allah, yaratmayı nasıl başlatıyor, sonra onu tekrarlıyor/yeni baştan yapıyor.

Kuşkusuz bu, Allah için çok kolaydır.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Samimi ve değerli yorumlarıyla bu nacizane paylaşıma renk katan tüm abi ve kardeşlere çok teşekkür ederim.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:

+++++

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
düz yeşil dişi ve duz yeşil erkeklerden oluşan 4 çiftim var, onları hayatta birşeye değişmem ve satmam...sebebi dönemine bağlı olarak 5-6 yavrudan hiç biri veya sadece biri yeşil çıkıyor...diğer yavrular lutino, albino, sarı yüzlü mavi, frosted pied (avustralya parçalısı) oluyor. Şu renk kuşu bu renk kuşla eşleştirirsen kesin şu renk yavrular çıkar teorisi boş iş.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
düz yeşil dişi ve duz yeşil erkeklerden oluşan 4 çiftim var, onları hayatta birşeye değişmem ve satmam...sebebi dönemine bağlı olarak 5-6 yavrudan hiç biri veya sadece biri yeşil çıkıyor...diğer yavrular lutino, albino, sarı yüzlü mavi, frosted pied (avustralya parçalısı) oluyor. Şu renk kuşu bu renk kuşla eşleştirirsen kesin şu renk yavrular çıkar teorisi boş iş.
maşallah  thumbsupbo alkisd

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
ANKEBÛT 19. Ayet

Hiç görmediler mi, Allah, yaratmayı nasıl başlatıyor, sonra onu tekrarlıyor/yeni baştan yapıyor.

Kuşkusuz bu, Allah için çok kolaydır.

allah aziz ve celildir bunların hepsi allahı zikreder  inanmayanların vay haline

çok güzel kuşlar maşallah

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Ciddi çok büyük bir süpriz bu . Video başladığında bu kadarını tahmin edemezdim :) Her şey genlerde bitiyor :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
aynen bende katılıyorum bende beyaz bir dişiyle beyaz parçalı bir erkeği eş ettim bütün yavrular rainbow çıktı :)

ensar06

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.cihadehli.net
Adı
Nurettin
Soyadı
Memişoğlu
sürekli olarak karışık cinslerle yaptırılan çiftleşmelerde karşılanan bir durum bence,oysa daha önemlisi saf bir ırktan doğan aynı cins kuşlardan üretim sağlanabilmesidir..

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı: