sünger uygulaması yapılan kuşlar kadar değil benm dedıgım olay neyse sen ne yaptın peki?Kemal SOYLU' Alıntı:Off benim dişi Jumbo kuşumun başına gelen aynı şeyHocam benim Jumbo dişi de aynı şekildeydi yumurtası yavrusu var diye müdahale etmemiştim fakat giderek bacakları ayrıldı ve şu an bildiğiniz pergeli açmış gibi inanılmaz ayrık vaziyette ayrı bir yerde yaşıyor. Durum kötü, ustaların çözümü varsa söylesinler ama benim kuşu da baya düzeltmeye çalıştık olmadı.
Her kuşta olmuyor ama bazen de böyle denk geliyor işte!
abi adamsın yemin ederim gönlümü ferahlattın allah senden bin kere razı olsun çok sağol bıkmadan usanmadan hep yardımcı olmaya calısıyorsun çok sağolGünay DÖNMEZ' Alıntı:çoğu zaman hava sıcak olunca bacaklarını ayırık tutarlar, hatta kanatlarını da açarlar, bunu daha rahat serinlemek için yaparlar...aha da kanıtı
Yani bence sıkıntı yoktur.
![]()
Sünger uygulamasından bahsetmiyorum zaten. O kadar ayrıkki düzelmesi imkansız zaten anaç kuş. Bir şey yapamadık hayatını öyle yaşıyorOnur ÖZDEMİR' Alıntı:sünger uygulaması yapılan kuşlar kadar değil benm dedıgım olay neyse sen ne yaptın peki?
üretimden mi cektın kusunu pekıKemal SOYLU' Alıntı:Sünger uygulamasından bahsetmiyorum zaten. O kadar ayrıkki düzelmesi imkansız zaten anaç kuş. Bir şey yapamadık hayatını öyle yaşıyor
Tabiki, üretime o vaziyette devam etmek kuş için işkenceden başka bir şey olmaz zaten sağlıklı bir şekilde kuluçkaya da yatamaz, onu da geçtim zaten o vaziyette çiftleşemez.Onur ÖZDEMİR' Alıntı:üretimden mi cektın kusunu pekı