BACKS BİRA MAYASI

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Çoşkun Bey Backs ürünlerini yaklaşık 4 yıldan beri kullanmaktayım rahatlıkla kuşlarınıza verebilirsiniz haftada 2-3 sefer 1 kg mamaya 1 yemek kaşığı şeklinde kullanabilirsiniz sevgiler saygılar..

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Paylaşım için teşekkürler. İlgili sitede başka ürünler de dikkatimi çekti. Alman ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin adamlar dürüst çalışıyorlar.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
Merhaba Çoşkun Bey Backs ürünlerini yaklaşık 4 yıldan beri kullanmaktayım rahatlıkla kuşlarınıza verebilirsiniz haftada 2-3 sefer 1 kg mamaya 1 yemek kaşığı şeklinde kullanabilirsiniz sevgiler saygılar..
Murat Bey tesekkurler. Birsey daha soracagim. Bu kullandiginiz toz seklinde mi, yoksa yas mi? yani bira kokuyor mu? yoksa normal bir koku mu? Sivi olanida var. Siz hangisini kullaniyorsunuz. Verimini gordunuz mu?

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Selamlar Çoşkun'um;
Yazmış olduğun ürün güzel ve kaliteli bir ürün.Ancak kullanım oranlarına ve verilme şekline çok çok dikkat etmelisin öyle ki bir güvercin ile muhabbet kuşu metabolizması arasında epey bir fark var ve bira mayası da ciddiye alınması gereken bir üründür.
Benim bildiğim kadarı ile Alman Back firmasının sadece süs hayvanlarına yönelik yani rahatlıkla kullanabileceğin bira Bierhefe si var.

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Çoşkun Bey kahverengi toz şeklindedir kokusu var ancak bira gibimi değilmi bilmiyorum çünkü alkol kullanmayan biriyim toz ve sıvı olanıda kullanabilirsiniz ben toz olanını tercih ediyorum  bierhefe olan zaten güvercinler için olanıdır süs kuşu için ayrı bir bira mayası olduğunun sanmıyorum veya görmedim diyeyim çünkü bende backs'ın ürün kataloğu var faydasını elbetteki görüyorum neticede posta güvercini besliyorum ve yarıştırıyorum bu işte en ufak bir hataya yer yoktur yanlış anlaşılmasın kafeste kuş beslemeye benzemez ve size maddi olarakta bir getirisi yoktur ben size nacizane  bir ürün daha tavsiye edeceğim yine backs'ın bir ürünü Vispumin bunuda mutlaka kullanın eminim uzun vadede her ikisininde çok faydasını göreceksiniz sevgiler saygılar..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Murat TÜRKOĞLU' Alıntı:
Merhaba Çoşkun Bey kahverengi toz şeklindedir kokusu var ancak bira gibimi değilmi bilmiyorum çünkü alkol kullanmayan biriyim toz ve sıvı olanıda kullanabilirsiniz ben toz olanını tercih ediyorum  bierhefe olan zaten güvercinler için olanıdır süs kuşu için ayrı bir bira mayası olduğunun sanmıyorum veya görmedim diyeyim çünkü bende backs'ın ürün kataloğu var faydasını elbetteki görüyorum neticede posta güvercini besliyorum ve yarıştırıyorum bu işte en ufak bir hataya yer yoktur yanlış anlaşılmasın kafeste kuş beslemeye benzemez ve size maddi olarakta bir getirisi yoktur ben size nacizane  bir ürün daha tavsiye edeceğim yine backs'ın bir ürünü Vispumin bunuda mutlaka kullanın eminim uzun vadede her ikisininde çok faydasını göreceksiniz sevgiler saygılar..
Bilgiler için teşekurler. Peki bu Vispumin'İ vebierhefe yi alırsam muhabbet kuşlarında kullanılamsı bir sıkıntı yaratır mı? yani ben güvercin değil muhabbet kuşuna vereceğim.

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Bilal ERDEM' Alıntı:
Selamlar Çoşkun'um;
Yazmış olduğun ürün güzel ve kaliteli bir ürün.Ancak kullanım oranlarına ve verilme şekline çok çok dikkat etmelisin öyle ki bir güvercin ile muhabbet kuşu metabolizması arasında epey bir fark var ve bira mayası da ciddiye alınması gereken bir üründür.
Benim bildiğim kadarı ile Alman Back firmasının sadece süs hayvanlarına yönelik yani rahatlıkla kullanabileceğin bira Bierhefe si var.
Sağol Abi bilgi için.

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Çoşkun Bey bu ürünler kuşlar için üretilmiştir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kaldı ki kullandığınız diğer ürünler de örnek vermek gerekirse vitaform,baytril 2.5,diazym-256,hypradoksi vs vs muhabbet kuşları için değildir hepsinin üzerinde genellikle  kanatlılar için yazar eğer sizin sadece muhabbet kuşlarının kullanımı için üretilmiş bildiğiniz ürünler varsa paylaşırsanız çok memnun olurum tüm kanatlılarda muhabbet,kanarya,güvercin,papağan,tavuk,hindi,civciv,ördek,kaz ve aklıma gelmeyen diğerleri için genelde aynı ilaçlar ve ürünler kullanılır ancak oranları farklıdır mesela elma sirkesini güvercinlerime 1 lt 10 ml verirken muhabbetlerime 1 lt 5 ml veriyorum neyse genede siz bilirsiniz kullanıp kullanmamak size kalmış...

eckon

Yeni Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
HARDİÇ
Selam arkadaşlar ismim Özgür, Backs ve Klaus firmalarının Türkiye temsilcisiyim mevcut ürünlerim Bierhefe , Vi-spu-min , Terra mineral , Protein-plus , Rodimin , Backsi-gen (sıvı bira mayası) , Magnesin , Zucht-tabletten (yavru hapı) ,,,,,,,,,,,,,,,,,                              gümrük işlemleri yapılan çok kısa zaman sonra stoklarıma girecek ürünlerim Glutabo+ elektrolty ,Master-mix , Glut-amin , Colombalty (kalsiyum sıvı) , B komplex , E vitamini , B vitamini , Pico multivitamin , Multivitamin , Spot-on parazit damlası , Banyo tuzu , Backs Enerji (Extra Enerji) bunlar ürünlerim , siz üretici hayvan dostu arkadaşlarım bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilir her türlü sorularınız ihtiyaçlarınız için eğer bölgenizde bayiim yok ise direk yardımcı olurum www.eckon.com.tr bu sayfada ürün özellikleri kataloğlara ulaşabilir sipariş verebilirsiniz. telefon numaram 0 542 324 22 00 

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
Hoş geldiniz
özgür bey kendinize ait bir konu açıp mallarınızı tanıtabilirsiniz fakat başka bir arkadaşın konusunun altında bunları yapmak doğru bişey değil
Problem yok İsmail Bey. Biz Özgür beyle zaten email iletişimi içindeyiz...

eckon

Yeni Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
HARDİÇ
İsmail kardeşim neyin ayıp neyin doğru oldugunu çok iyi bilen bir insanım benim amacım sizlere yardımcı olmak ben reklam yapmak için onu yazmadım arkadaşım biri böyle bir konu geçti dedi bende ona istinaden birinci agızdan sizlere faydalı olabilecegini düşündüğüm bir şeyler yazdım dikkatli okursan tüm yorumlara bir cevaptı kolay gelsin.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Cümleten selamlar ALLAH ın selamı ve bereketi üzerinize olsun.
Lütfen  ikili tartışmalara mahal vermeyelim , sorulan soruları anlayalım ve ona göre net cevaplar verelim.
Sayın ECON yetkilisi Özgür bey İsmail kardeşimi bilirim severim bağlı olduğumuz ailemizin sevilen bireylerindendir kendisi onun size anlatmak istediği ile sizin anladıklarınız çok farklı bence.
Lütfen tekrar tekrar rica ediyorum ikili münakaşalara girmeyelim...

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba Özgür Bey Ayvalık'tan selamlar ithalatçısı olduğunuz Backs ürünlerini posta güvercini yarıştırmaya başladığım 2007 yılından beri kullanıyorum inşallah bundan sonra sizinle de alışverişimiz olur Röhnfried ve De Weerd ürünlerini de getiriyormusunuz veya getirmeyi düşünüyormusunuz çalışmalarınızda başarılar dilerim unutmadan yazınızında sadece burdaki arkadaşlara yardımcı olmak amacını taşıdığını biliyorum ancak sizden ricam  lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim unutmamalıyız ki ne kadar anlatırsak anlatalım ne kadar bilirsek bilelim söylediklerimiz karşımızdakinin anlayabildiği kadar değerlidir sevgiler saygılar..

eckon

Yeni Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
HARDİÇ
Murat bey selamlar bu arada yarışlarda nasıl sonuçlar aldınız merak ettim inşallah bir gün bir yerde tanışırız Backs Klaus haricinde kesinlikle bir başka marka getirmiyorum zaten şuana kadar o yönde bir ihtiyaç olmadı elimdeki markalar çok iyi tartışmaya gelince yok öle birşey yalnış anlama sadece yoksa benim kişiliğimi bilen bilir kimsenin kalbini kırmak değil amacım ben unuttum bile :) sevgiler