bahar alerjisi

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
her sene bahar alerjisi oluyorum burnum falan tıkanıyor şimdi ilaç aldım düzeldim bikaç kişi bahar alerjisi olanlara kuş tüyleride etkiler diyo. bunun gerçeklik payı varmı bileniniz varmı

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
TAM TEŞEKKULLU 9 EYLUL UNIVERSITESINDE 72 CIVARINDA TEST YAPILARAK TEŞHIS KOYUYORLARMIŞ HALI TOZUNDAN ÇICEK TOZUNA KADAR ONDAN SONRA KESINLIK KAZANIR FAKAT GEÇEN YIL TUM AILECE GOZ KIZARMASI YAŞADIK FAKAT BU SENE BEN HARIÇ ÇOCUKLAR YAŞIYOR 15 DK KUMESE GIRDILERMI GOZLERINDE BATMALAR BAŞLIYOR DAHA KOTULERIDE SOZ KONUSU SITEDE BAYAĞI BILGI MEVCUT GEÇMIŞ OLSUN SLM

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok ağır sendromu varsa bilemem dikkat etmek lazım. Ama benimde var birşeyler hatta sümbül ekerim camın önüne açar, burnumu daldırırım sonra burnumdan nefes alamam öğlene filan açılır kanama yapar
AMA Her sene inatla genede sümbül ekerim vede gıcıklığına koklarım. Ben çok önemsemiyorum ama zararı nefes tıkama nefes alamama gibi ise araştırmak lazım. Tespit edilince aylık iğneleri var sanırım öyle duyduğumu hatırlıyorum.

Geçmiş olsun.

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
Kemal AKBULUT' Alıntı:
TAM TEŞEKKULLU 9 EYLUL UNIVERSITESINDE 72 CIVARINDA TEST YAPILARAK TEŞHIS KOYUYORLARMIŞ HALI TOZUNDAN ÇICEK TOZUNA KADAR ONDAN SONRA KESINLIK KAZANIR FAKAT GEÇEN YIL TUM AILECE GOZ KIZARMASI YAŞADIK FAKAT BU SENE BEN HARIÇ ÇOCUKLAR YAŞIYOR 15 DK KUMESE GIRDILERMI GOZLERINDE BATMALAR BAŞLIYOR DAHA KOTULERIDE SOZ KONUSU SITEDE BAYAĞI BILGI MEVCUT GEÇMIŞ OLSUN SLM
tşk ederim benim sadece bahar zamanı oluyor sizinde öyle mi yoksa herzaman oluyor mu sizede geçmiş olsun

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Bauhausta satılan bir yasemin beyaz çiçekli çelenk şeklinde benimde gözümden şıpır şıpır yaş akıtıyor.
Acaba dışarıda belli mevsimde açan bir çiçek bir bitki mi etkiliyordur. Kuştan olsa devamlı rahatsızlık verir diye düşünüyorum.