Bak sen bu işe...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
MUHABBETLER DE  BU DURUM ZAMAN ZAMAN KARŞILAŞINILABİLİNİYOR  KEZA ERKEKLE KUŞ İLE ERKEĞİ        DİŞİYLE DİŞİYİ TEK BAŞINA UZUN SÜRE BİR ORTAMDA TUTUN GÖRECEKSİNİZ Kİ AYNI DURUM DİŞİ KUŞ  DİŞİ İLE  VE ERKEK KUŞ ERKEK İLE ÇİFTLEŞMEYE ÇALIŞACAKTIR..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
bu durumu daha önce bir yerde okumuştum, erkeğin dişiden iri olduğu zaman bu tip bir olayla olabilirmiş, hatta döllenme bile olabiliyormuş...

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
Karahan UZUN.' Alıntı:
MUHABBETLER DE  BU DURUM ZAMAN ZAMAN KARŞILAŞINILABİLİNİYOR  KEZA ERKEKLE KUŞ İLE ERKEĞİ        DİŞİYLE DİŞİYİ TEK BAŞINA UZUN SÜRE BİR ORTAMDA TUTUN GÖRECEKSİNİZ Kİ AYNI DURUM DİŞİ KUŞ  DİŞİ İLE  VE ERKEK KUŞ ERKEK İLE ÇİFTLEŞMEYE ÇALIŞACAKTIR..
üstat benim erkek kuşlar fazla bir arada kalmamasına rağmen böyle bir durum var şu anda hatta dişileride yanlarına attım 2 erkek 2 dişi aynı salmadalar erkek kuşumdan biri sürekli olarak diğer erkek kuşumu kaşıyo ve ona yem yediriyo bu nasıl oluyor

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Benimde vardı biri birini görünce dişilerini unutup öpüşüp koklaşan erkeklerim onları ayrı kafeslere alarak sorunu çözdüm dişileriyle ilgilenmiyorlardı malesef, ama biribirilerini görmeyince dişilerle ilgileniyorlar..

hasan alagöz

Takipçi Üyemiz
Bu durum bendede var erkek kus dışı kuştan iri olduğu için ciftlesmek için çıktığında duramıyor en Son çare dışı erkeğin üstüne çıkıyor..