bakacak durumum yok

byada

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
akça
selamın aleyküm arkadaşlar ben öğrenciyim bu sene üni kazandım ve yurda gideceğim kuşlarımı evde bırakamam annemgil bakmam diyor bende satmayı düşündüm kuşlar kızışık durumda eski bir kaç konuda fotoları var şu anda yavru bekliyorum tam güzel zamanı bunu ben petshopa satsam kaç para eder elden satsam kaç para eder kuşları çok sağlıklı 2 kez yavru alınmış ve dinlendirilmiş durumda ne kadar eder şimdiden teşekkürler

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,23383.msg316041.html#msg316041

Yer:Konya

byada

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
akça
arkadaşlar 2 gün sonra gidiyorum durum biraz acil lütfen acil mesaj atın kuşlarımın ortalıkta kalmasını istemiyorum

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Kardsm önce okulun ilerde dha cok kuş beslr yavrusunu alırsn insllh :) dediğn gbi petshop ölü fiyat verir elden satman daha mantıklı ama resim atablrsn dha iyi olr senn için ?

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Kardeş benim gördüğüm ve bildiğim kadarıyla herkes kendi kuşunun değerini kendisi biçiyor çift ve eş tutmuş salıklı kuşları 70 liradan aşağı verme hele petshopa hiç verme yazık hayvanlara. Yavrularda site kurallarına göre bildiğim kadarıyla zaten 20 liranın altında satış yasak 25-35 lira civarı fiyatlandırabilirsin bu benim fikrim tabi.

byada

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
akça
Konyadan alacaklar ilan verdim olmadı bi de petshopa sorayım