bakarmisiniz ?bir kac sorum var.

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
Hayirli uretimler hepinize...
Sizlere bir kac sorum olacak tecrubelerinizle cevaplarsaniz cok sevinirim  squint
1-)su anda bir ciftimin disiside erkegide tuye girmis durumda. Bu tuy  dokumu en hafif nasil gecirtebilirim ne kadar surer ve  bu donemde yumurta yaparlarmi?

2-)salmada 3 kusum var 1erkek 2disi. Erkek her iki disiylede ilgileniyo kasiyo yem yediriyo.ask otus
Leri yapiyor  Sag dan sola ucuyo ama en cok birinin yanina konuyo.Ayni zmanda dogal olarak disiler anlasamiyor.bunlar icin ne yapabilirim. Kuslar 4-5 ayliklar erkegim ceresi koyumavi olmaya basladi.nijer kullaniyorum.

3-)2-3aylik  disi erkek kuslarim var ikiside yemlikden yemlri dokuyolar kafese. Erkek asiri hareketli  abartisiz yarimsaat kafesin  dibinde dolasiyor hizli bir sekilde . Ve yemligin ayaklik kismini gagaliyor. arasina girmeye calisiyor.bununda sebebi nedir?  vereceginiz cevaplar beni bu dertlerden kurtaracak  cevaplarinizi bekliyorum sayin abiler ablalar  kardesler :)

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
1) Vitamin, mineral ve mama desteği ile tüy değişimini daha hızlı ve kolay atlatmalarına yardımcı olabilirsiniz, bu konuda forumu biraz kurcalarsanız soracağınız bi çok soruya zaten cevap bulacaksınız, tüydeki kuşların üretilmesi onları daha yorgun ve hasta edebilecek problemlere yol açacağı gibi, kuluçka süresini tamamlayamadan ölmelerinede sebep olabilir.

2) Salmada oldukları için çok büyük sorun teşkil etmeyecektir, ciddi anlamda yaralamalar yoksa..

3) O anlamsız deli dolu hareketlerin özeti kuşlarınızın sağlıklı olduğuna işarettir.

merve yar

Üyemiz
Adı
merve
Soyadı
yar
İnaninki kurcaladim kurcalamayada devam ediyorum.vitamini gun asiri veriyorum. Mamayi hafta bi veya veya iki kez veriyorum.zaten yaklasik 4 gundur erkek ve disiyi ayirdim.salmadakikerde oyle kan revanlik bir durum yok ama olmasindan korkuyorum. Ayni zamanda cevap icin cok tesekkur ederim ...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hasan US' Alıntı:
1) Vitamin, mineral ve mama desteği ile tüy değişimini daha hızlı ve kolay atlatmalarına yardımcı olabilirsiniz, bu konuda forumu biraz kurcalarsanız soracağınız bi çok soruya zaten cevap bulacaksınız, tüydeki kuşların üretilmesi onları daha yorgun ve hasta edebilecek problemlere yol açacağı gibi, kuluçka süresini tamamlayamadan ölmelerinede sebep olabilir.

2) Salmada oldukları için çok büyük sorun teşkil etmeyecektir, ciddi anlamda yaralamalar yoksa..

3) O anlamsız deli dolu hareketlerin özeti kuşlarınızın sağlıklı olduğuna işarettir.
  GEREKLİ YANIT VERILMIS BUNDAN SONRASI SIZE KALIYOR